Idag ligger dom inte på plus.

Idag har jag inte varit särskilt glad på kattterna. Det första jag ser när jag kom in i rummet när jag kom hem var blomjord över hela golvet! Mina (och Fredriks) (inte allt för) älskade kissar hade rivit ut en blomkruka som stod uppe på en hylla. Var till och med tvungen att baxa undan mina garderober för att kunna dammsuga upp all jord. Blomman var det också bara att slänga den hade dom haft som byte och tuggat sönder. Tack kissarnam tack..

Nu har jag lyft på min feta röv..

.. och äntligen skrivit in mig på körskolan! Har också varit hunnit vara på lägenhetsbesiktning, kollat på nya tapeter till lägenheten och gjort lite ärenden åt mormor. Var också förbi Emma en sväng och lämnade av lite choklad, så nu Emma ska du vara jätte snäll med mig! Haha. ;)
Pjuh

Idag hade vi skolfoto, vi slog ihop båda hp07 klasserna eftersom vi har praktik och alla säkert inte skulle komma. Jäkligt smart var det, det var jag och 11 hp07a:are. Haha lite mobbat det hade varit om jag stått där alldeles själv.^^

Snart smäller det

Shit alltså, jag och Fredrik flyttar nästa torsdag. Nästa torsdag! Känns inte som att det är så nära snarare flera veckor bort. Men jag längtar så in i bomben.

1.75 2.0 2.75

Igår var jag och kollade synen, har märkt att jag har börjat se suddigt igen och folk har påpekat att jag sitter och kisar rätt ofta. Fast det kanske inte är så konstigt eftersom jag har fått jäkligt mycket dåligare syn. Från 1.75 på båda ögonen till 2.0 på höger och 2.75 på vänster. Så nu blir det att köpa ett (eller kanske två) par nya glasögon och beställa hem linser med dom nya styrkorna. Fack det här blir dyrt! ;s Ajja sånt som händer. Nu ska jag inte sitta här och dega nå mer utan gå och väcka Fredrik så man får i sig nå frukost. Ciao!


Varför?

Sitter och degar hos Emma, kollar på made. Förstår inte varför man aldrig får se någon snygging som är med?

Ponnys

Vad det beträffar hästarna som jag (tydligen?) har så får dom bo på balkongen. ;)

Bloggdesign

Sådär, nu är bloggen lite mer höstig. Ska fixa lite mer sen men tills vidare får det duga. :)

Obsessed


Julpynt mitt i hösten

Nya Ellos katalogen kom ju idag så kikade lite på julgardiner och lite annat pynt man kan behöva senare i år. Slog en pling till mamma och vips så var det löst med julgardiner! Tack snälla mamma. :)

(Dom här söta gardinerna från Ellos kommer nog land hos mig innan jul)


Kissemissarna

Här sitter jag och försöker kika runt på grejer till lägenheten medans Saga försöker hångla upp mig under tiden. När hon inte försöker göra det så trampar hon runt på tangentbordet eller står i vägen för skärmen så man inte ser vad man gör. Alice däremot ligger och sover i soffan. Ångrar inte en sekund att jag (och babe) skaffade våra två kissebäbisar. Tänk så fort det gått från det att vi hämtade Alice när hon var ca 6 veckor fram till nu när hon är en stor tjej på 18 veckor. Saga hämtade vi när hon var 8 veckor och nu är hon också en stor tjej fast bara på 16 veckor. Men som sagt, tiden går fort när man har roligt! :)

(Alice ca 8 veckor)


Filmkväll med babe

Bara för att jag sa att min babe skulle sluta sent så gjorde han så klart inte det, och jag klagar absolut inte! Mer tid att mysa. ^^ Vi har nyss suttit och sett Bedtime stories och nu väntar jag bara på att fotbollen ska sluta och idol börja. Ciao

Sick

Så jäkla drygt att bli sjuk nu när skolan dragit igång på riktigt, men tack och lov är det bara en fjuttig förkylning. Så snart är jag nog på fötterna igen. Kissarna håller mig sällskap på dagarna då man slipper då vara själv nu när Fredrik börjar jobba före f*n och kommer hem sent sent sent.


Onsdag

Värt att åka till skolan nu i morse, började 10.05 hade 10 minuters lektion sen slutade jag och nästa lektion börjar inte fören 12.45. Ringde mamma så hon fick hämta mig och under tiden så gick jag på stan, köpte några block, pennor och lunch på daggan.

Nu passar jag på att fördriva tiden med att kika runt på olika inredningsbloggar, webshoppar osv. Har fortfarande inte hittat de perfekta hallmöblerna.

RSS 2.0