Äntligen looov!

Okej nu ska jag sluta vara grinig och  ta mig samman. Egentligen har jag ingenting att klaga på. Det är superbra väder och varmare är det har varit hela vintern, jag har världens bästa vänner, äntligen lov och såklart har jag ju mitt hjärtegull. :)) I helgen ska jag bara umgås med nära och kära sen till veckan kanske man drar iväg någonstans en sväng.


.

Ännu närmare helg. peace!

Gnällis

Jag har varit askass med uppdateringen men det kan inte hjälpas. Plugg, plugg, pugg. Det är det enda jag kan säga som anledning och för att jag verkligen inte har orkat.

Just nu sitter jag och slö tittar på tv, är svintrött och lite små grinig för att jag inte har får eller har kunnat träna på nästan tre veckor. Som sagt är mitt humör inte på topp, det är en riktig gnäll dag för mig idag. Usch. Tack och lov är det snart lov men jag kommer ändå inte få vila ut ordentliget så var tjänar det till?

Vecka 8

Vilken härlig helg det har varit. Har blivit bjuden på gomiddag hela helgen av Fredriks mamma och pappa. Blev lite party, party i fredags också. Eller ja, vinkväll med Fredrik, Elina och Mia. Fast det blev också en  hel del annat gott. :b Den kvällen slutade med att Fredrik somnade på mig(!).Haha nog för att han är liten men när han verkligen slappnade av blev han ju as tung + att han kämpade emot när jag försökte knuffa bort honom. ^^

Lördag kommer jag inte ens ihåg vad vi gjorde. På kvällen var vi då med Elina och Johan men sen är det svart och gårdagen spenderades på Björknäs, hos Fredriks pappa och sen hos hans mamma. :))



Off

Seg med uppdateringen. Men nu ska jag ringa Fredrik sen se när syrran spelar innebandy. Ciao!


On my minde



Friday

Nu är det helg igen, sköönt. Slutade tidigt idag, redan klockan 11. Så sen jag kom hem har jag hunnit städa mitt rum, diskat och nu väntar jag bara på att Fredrik ska sluta så vi kan åka till hans pappa som bjuder på gomiddag. Efter det kanske man får träffa Loggert igen, det hade varit trevligt. :))

Sugen

Jag vaknade med världens sug efter semlor imorse! Vill inte ens äta frukost för att jag är så sugen på semlor.^^ 


All alone

Åh så drygt. Sitter på skolan själv i en datasal och har precis gjort klart samhällsen. Bara 40 minuter kvar tills Fredrik slutar sen får jag åka hem! Tur att det finns massa bloggar och annat man kan roa sig med tills dess.

Lite bilder från gårdagen

                             

Idag igen

Nu är Elina påväg över, både hon och jag är hemma idag. Inte av samma anledningar dock, hon för att dagiset hon praktiserar på var stängt idag och jag för att min svanskota is killing me. ;s Vi ska se någon film sen kanske baka nått gott.^^  Ha en bra dag!

Your my obsession



Break

Haha tusan alltså, mitt i mitt gg tittande ringde Emmapemma och störde.^^ Dock var det rätt kul att prata med min kära friend. :b  Nej nu ska jag titta klart, gå och duscha sen ringa Fredrik. :))

090216

Godmorgon, godmorgon, godmorgon!  Vackert väder idag ute men lite små kallt som vanligt. Ingen skola för mig idag eftersom jag fortfarande har ont i svanskotan dock blev det värre eftersom vi åkte så mycket bil i helgen.Så idag ska jag fortsätta med samhällsen, turismen och sen göra klart nk:n. Håller också på att ladda hem massa gg avsnitt som jag hade tänkt kika på senare.

Fredag den 13

Så niiiice! Nu är det bara nån timme kvar innan Fredrik slutar och vi drar iväg till Umeå. Som sagt är det ju otursdagen idag (inte för att jag har haft nå otur överhuvudtaget men men) så man får väl hålla tummarna  att bilen inte stannar eller att vi kör på något eller så. Det hade varit rätt illa.^^

Fick sluta tidigare idag också för att mina kära lärare är så söta och för att vi skulle få komma iväg lite tidigare till Umeå. Så nu har jag hunnit packa, städa rummet och nu tänkte jag passa på att baka också. :))


Säger godmorgon med denna




Nu ska jag göra mig klar sen åka till skolan. Sen är det Umeå!! :)) Ha en bra dag

Inte normala på en fläck^^

Vanligt sms episod mellan fredrik och moa. :b

Moa - Jag tror du råkade stöta till min svans imorse :(

Fredrik - hoppas du inte har allt för ont hjärtat :* förlåt 

Moa - det är lugnt får knapra några alvedon^^

Fredrik - ok får väl ge dig massage senare då :*

Moa - eller så får du vara ännu mysigare i helgen :) du brukar ju vara mysig men ännu mera i helgen :*

Fredrik - haha okej ännu mysigare? hur blir man det? suger på stor tån hela dan? ;)

Moa - håller mig i handen, bär mina väskor, matar mig med vindruvor, målar mina tånaglar, viskar komplimangar i mitt öra, håller upp dörren för mig, drar ut och skjuter in stolen åt mig och så klart älskar med mig passionerat hela natten ;)  haha låter inte det bra? ;) ^^

Fredrik - det enda som fattades var att torka dig när du varit på toa gullet :*

Moa - det är lugnt det klarar jag själv^^

Fredrik - ne kan du det va snäll du är ;)

Moa - jag vet :D


Leave it for another day

Alltså seriöst ondare i svanskotan har jag inte haft förutom när jag ramlade. Satan alltså känns som om jag skulle kunna börja grina när som helst.^^ Men det har jag dock inte tid med eftersom jag ska packa allt för imorgon, städa rummet och sen åka och sola en sväng med Fredrik. Haha han är typ mer för att sola än vad jag är. Min sötis.^^

Freeezzing

Härligt väder det är idag, nästan -30 och jag ska gå till bussen^^  Jag kommer ju seriöst frysa rumpan av mig och resten av alla lemmar som stickar ut, armar, ben osv. Haha nästan så att jag har lust att stanna hemma. :p Men har ju äntligen matte med Emmapemma idag så drar mig till skolan iaf! Mitt ljus i mörkret. ;)  Vi hörs ikväll då om jag har överlevt. Ha en bra dag! :))



Haha nästan så man skulle behöva klä sig så hära.^^ (påsken -08)

Can't wait

Åhhh nu är det bara två dagar kvar sen drar jag och Freddeboy till Umeå! Det ska bli så himla mysigt! :)) Det kommer att bli så mysigt och sen får jag träffa Loggert också. Längta längta längta(!).






Btw fick mina nya älsklingar igår också!! :))

Stress ;s

Jag känner att jag håller på att få ett psykbryt snart. Ligger 20 sidor efter i matten och vi har prov nästa tisdag. Jag vet inte men av någon anledning så känner jag mig inte så pepp. ;s

Juste var till doktorn idag också på förmiddagen eftersom jag har ramlat och fått en fraktur på svanskotan, så nu får jag inte träna på 2 veckor(!?) och så kommer jag ha ont i rumpan och inte kunna sitta ner ordentligt på 6 veckor. Så dryygt. :b
Men ikväll blir det bättre, jag, Fredrik, Emma och Marcus ska gå över till Elina och våldgästa eftersom bryyden fyllde år igår. :))

Bråttom

Sheeesez! Det snöar fortfarande bara igår hann det snöa minst 2 dm och det snöar fortfarande. ;s Vi kommer ju bli insöande här om det inte slutar snart. ^^   Väldigt roligt också när jag ska gå till bussen men men.  Ops, haha nu har jag lite bråttom! Ha en bra dag! :))

Snöoväder

Fy tusan vilket uselt väder det har varit dom här tre sista dagarna. Så dryygt. ;s Dock trottsade jag, Tilda och Lina vädret idag och tog bussen till Luleå. Och självklart för att jag inte kunde köpa något åt mig själv hittade jag så klart massor. Fack. Men men så kan det gå. Jag har ju iallafall köpt klart presenter till en viss tjej som fyller år på måndag. :))

Friday

Just typiskt, jag har nog mest troligt fått en fraktur på svanskotan sen jag ramlade i måndags. Kul..  Sen tog jag mig knappt upp ur sägen imorse så jag blir sen till våran samling på skolan inför mässan. 

Nej nu ska jag sluta deppa och göra iordning det sista, knarka ipren sen ska jag gå till bussen. Ha en bra dag!

Huh ?

Ja då har ännu en timme gått. Jag fattar inte hur tiden bara kan flyga iväg, tyckte det var nyss jag skrev förra inlägget. Snett. ;p

Värre än småsyskon

Alltså seriöst det måste typ spöka i min garderob eller nå för hipp som happ tänds lampan i garderoben och så efter en stund så slockanar den. Speciellt jobbigt är det på kvällen/natten när man preciiis håller på att somna och så ska den så klart jävlas och börjar lysa. Som rubriken säger den är fan värre än småsyskon(!).

Now or never

Idag hade jag tänkt att släpa mig till skolan fast jag fortfarande har jätte ont så jag knappt kan gå. ;s Dessutom har vi idrott första timmen men ska nog vara i gymmet och träna biceps, triceps, bröst och axlar. Hade ju som sagt tänkt att biffa upp mig till sommaren. ;)  Nu ska jag packa det sista sen gå till skolan. Ciao!

Onsdag

Usch vad tråkig min blogg har varit den senaste tiden, inga bilder eller youtube klipp. Promise ska bli ändring på det från och med nu! :)) Juste jag är hemma idag också, fortfarande jävligt ont i svanskotan så jag knappt kan gå, ligga eller sitta. Det är förjävligt. Nästan lika förjävligt som att vi fortfarande inte har tagit bort julgranen.^^


Vill ha!

Det är inte ofta jag lägger ut någon bild på något jag vill ha men denna från HM är ju ursnygg! Om det finns någon über vänlig själ som vill ge mig denna eller 800,- så jag kan köpa den är värd miljoner! ;)


Done and done

Nu har jag äntligen gjort klart engelskan(!). Så skönt och förhoppningsvis blir också Tryggvis nöjd med den, jag är då det iallafall. :))

Gäääsp

Jag är så uttråkad, tack och lov slutar Fredrik om 17 minuter och förhoppningsvis kommer han hit då. Hur gick det med pluggandet idag då? Ja det gick alldeles utmärkt fram tills dess att tangenterna slutade fungera och vi inte hade microsoft office på laptopen. Sen dessra har jag bara försökt sitta/ligga så attt jag får så lite ont i rumpan som möjligt, det är dock ett nästan omöjligt projekt. ;s

Vinn en fransförlängning


Gå in och tävla här om långa lyxiga fransar.




Aj min rumpa

Blev hemma idag, dock var jag till skolan och hämtade massa böcker så jag kan plugga hemma. Nu hade jag tänkt fortsätta med en turismuppgift som inte är riktigt klar sen gå ut på en prommis för att få igång blodcirkulationen i min rumpa. Haha fan vad fullt det låter.^^  Hade tänkt hinna städa ur min byrålåda också så Fredrik kan ha sina grejjer där istället för på golvet i min garderob. :b Men får se hur det blir med det har ju sagt att jag ska göra det x antal gånger nu. ^^

Inte riktigt lika pepp som igår

Shit känner mig verkligen inte motiverad för att gå till skolan idag, jag är trött och har ont i svanskotan så varje gång jag rör mig gör det så jävla ont så jag håller på att dö.. Fan.

I's a new day

Åhh jag är så glaaad idag! Solen strålar, det är måndag och jag är tillsammans med världens mysigaste kille. Känns som inget kan gå fel just nu. Juste klarade skoterkortet igår också så allt går som på räls. Snart ska jag börja traska till bussen och jag längtar nästan till skolan eller inte till skolan men sen när jag ska följa med till gymmet med killarna efter skolan. Hade tänkt börja träna mer med fria vikter och bli lite biff.^^ haha

Idag är det första februari!

Gud va hurtig man har varit imorse, klev upp när Freddeboy skulle till jobbet och sprang rundan. Jävligt skönt var det. Tror jag ska börja göra det varje dag jag börjar 10.05.  Resten av dagen kommer att spenderas på Hilldursborg sen Ing3 området. Mimmi spelar innebandy sen är det uppkörning och teoriprov(!). Lite nervös men det ska nog gå bra. :))

RSS 2.0