Fränt


25 juni

Seriöst iblad blir jag så arg på mig själv för att jag ska vara så jäkla tjurig(!). Jag har ju faktiskt en av världens bästa och ändå ska jag gorma över en liten skit grej. Nu får jag för tusan skärpa mig. Punkt slut.


Tvättdag

Idag har man varit effektiv, klev upp 8 dötrött och började tvätta. Har haft fullt upp med det samtidigt som jag har hjälpt Mimmi att packa till Piteå summer games. Tacka och lov har jag nu gjort bort det mesta och ska dra till alder med mamma, moster, mormor, kusinerna och Anders. Niiicee!

Tisdag

Halvfint väder idag till skillnad från igår då det var kanon väder. Tänkte bara få i mig lite lunch och uppdatera här sen är det ut och tvätt fönster igen. Ciao

Snart midsommarafton

Härligt väder i Boden idag, varm och soligt. Dock finns det moln på himlen som inte är inbjudna. Dagen har då börjat bra fast man inte fick så mycket sömn inatt p g a min lilla prinsessa som var busig. Nu är det lunch som gäller sen ska jag ut i solen, hänga lite tvätt och sen bara njuta. Ha en bra dag! :))


Alice vill också vara med


17juni2009

Det blev en sväng på stan idag med Lina och syrran för att köpa leksaker och lite annat smått&gott till Alice. När jag och Mimmi skulle hem missade vi precis bussen så vi gick och fikade och tog nästa bussen hem. Hemma på altanen satt pappa, smart skaftet hade ingen husnyckel och kom inte in.^^  Elina har också varit förbi en sväng och kollat på min och Fredriks kisse men det blev inte allt för långvarigt.

Nu är lilla Alice så trött av allt lekande med dom nya leksakerna så hon sover i mitt knä.

Alice

Nu har jag fått hämta min prinsessa! Eller ja vi (jag och älsklingen) hämtade henne igår. Hon är pytteliten och superduper söt. Min och Fredriks bäbis. ;*


Sommarmusik

Sitter och letar efter lite sommarmusik så man kan göra en egen super cd med mina egna favoriter, eller ja min babe kommer ju få bränna ut den åt mig. Ted Gärdestad har en given plats liksom Gyllene tider, Tomas Ledin och Lars Winnerbäck! :)) Något annat jag bör ha med? :p






En tripp till Luleå

Glömde helt bort att nämna att jag var till Luleå med Linalajn igår en sväng. Mitt mål var att köpa nya underkläder och det gjorde jag, för nästan 500 spänn. Men men underkläder behövs alltid. Det fick också följa med två par shorts och en tunika så nu klarar jag mig ett tag i sommar iallafall.



Myyysiigt!!

 Nån dag här i veckan ska jag och darling åka och kolla på en kisseunge! Jag vill bara ta hem den nu på en gång.^^





Edit: Imorgon bär det av till kissen!

Skolavslutning nummer 2

Snacka om lyckad skolavslutning efter lite om och men. Det var då lugnt den roligaste kvällen på länge men det blir ingen redogörelse vad som hände och inte hände.

Det var kort och gott en lyckad kväll.

Skolavslutning nummer 1

Blev en sovis till nio, sen blev det stan med syster, Matilda och Emma. Köpte lite grejjer till Mimmi inför avslutningen imorgon sen blev det att åka hem med lokalen där vid fyra. Kajsa hade ju avslutning idag så hjälpte till att städa huset och fixa i ordning lill skiten inför avslutningen. Så jäkla duktig syster jag har, man skulle kunna säga att hon sjöng solo eftersom tjejen hon sjöng med knappt hördes. Riktigt roligt att få träffa Loggreto som har kommit hem också(!). Bara för att få vara med på våran skolavslutning eller hur var det nu? ;) Haha nej nu är det sängen nästa för mig, babe har redan gått och lagt sig så god natt.

Snart är det sommarlov

Åkte till skolan extra tidigt idag för att hinna prata med min rekor om mitt bortslarvade matteprov. Fick världens bästa besked, min matelärare hade hittar provet och det var godkänt så jag slipper läsa om kursen nästa år!!
Kändes som en tung sten lyftes från mina axlar. Så jäkla nice! Nu har jag bara en redovisning imorgon sen är jag done and dona med skolan denna termin.

Bebis? Flytta?

Har suttit och kollat på lägenheter och misseungar nästan hela kvällen nu, medans Fredrik och Johan har spelat fifa och nå hockey spel.  Usch vad jag vill ha en lite ullig krabat. Visade en för Fredrik och han blev kär så vem vet, vi kanske har våran egna lilla bebis snart. ;)


Faaaaawk!!

Kul, min matte lärare har slarvat bort mitt geometri prov! Så nu måste jag göra om det en 3e(!) gång.. Eller ja, kanske inte. Ska skicka ett mejl till min rektor och se om hon kan göra något åt det.

Luleå crusing

Juste har ju inte sagt att jag, babe, Johan, Elina och Bamse var på Luleå crusing i lördags. Riktigt rolig kväll! Vissa blev lite över förfriskade men men så kan det gå. ;)


Min snygging


Johan, Moi och lite av Fredrik

Gulle Elina


Tha driver, Bamse






Daggen idag?

Vilken härligt dag! För idag är jag ledig så sköönt, dock så har jag rätt mycket att fixa här hemma men det kommer inte att ta särskilt länge. Får se om man drar in till stan en sväng också och äter på daggen. Det var ju som rätt länge sen sist och jag har varit super sugen på en daggen macka i snart 2 veckor.^^

Förutom det så vill jag ta mig tid att städa rummet idag. Verkligen grundstäda, dammtorka, dammsuga, svabba och byta sängkläder. Känner ingen motivation för det men men. Ibland är det bara att bita ihop och göra det.



Reklam

Finns hur mycket snyggt på Only, check it out.
 ONLY LIMITLESS DENIM




Det bästa inom smink, dofter, hårvård, hudvård och kroppsvård.
FLEUR DE SANTÉ

Andra juni tvåtusennio

Sitter just nu och väntar på att min babe ska hämta upp mig och så ska vi åka till Harads.

Fifa 09 och shrek

Mysig kväll igår med älsklingen. Först kollade vi på Shrek  och åt honungsmelon sen när den slutade spelade vi fifa 09. Baby vann med 3 - 1, men jag  skyller på att han har spelat betydligt mycket mer än vad jag har så det är därför han vann (fast han fick spela med ett sämre lag).^^





RSS 2.0