Montilla

Nu har jag och Fredrik varit och beställt en klösmöbel till katterna, det blev inte den jag pratade om tidigare. Vi tyckte att det var smartare att beställa den från Djurmagasinet i stan om det skulle uppstå några problem och så här ser den ut.

Den kan också beställas här.


Peace

Den här söndagen har varit en perfekt söndag. (Även om vi sov bort halva dagen)

Boys

Haha blir seriöst tokig. Här sitter man i lugn och ro och försöker lyssna på musik. Men tjopp så kom en Emil och självklart skulle det spelas zombi spel och ljudnivån är på max, får nästan höja så mycket så att jag blir döv och ändå hör jag Emils skrik då och då. Sacka om att pojkarna lever sig in i spelet. Ajja nog om det.


Julafton

Julafton igår var super trevlig. Även fast vi fick flänga runt litegrann mellan alla familjer. Dagen började hos Fredriks mamma där vi åt frukost/lunch och öppnade julklapparna därifrån. Jag fick bland annat världens mysigaste morgonrock av Maryon. (Har bott i den sen vi kom hem igår kväll). Juligt röd är den också. Vid 13.30-14.00 skjutsade Fredrik mig hem till min mamma och pappa sen åkte han till sin pappa. Hjälpte Mimmi att fixa håret sen  vid 15 tiden kom mormor, morfar, moster, Anders, Amanda och Lukas. Då var det Kalle Anka, faster och Malin kom vid 16-17 och efter det började vi värma på maten. Efter maten var det julklappsöppning, absolut inte klaga. I slutet av julklappsutdelningen kom Fredrik, med en sopsäck med julklappar åt mig från hans pappa, farmor och bror. Tänkte avsluta med en bild på julgranen och julklapparna.



Två dagar kvar till julafton

Sitter hos mamma&pappa och läser aftonbladet på internet i julstöket, eller ja bullstöket skulle man nog kunna säga. Mamma har bakat bullar medans jag har penslat och sockrat dom. Teamwork säger jag bara. Var en sväng på stan idag också med mamma och Mimmi och köpte dom sista julklappara åt Fredrik. Sen har jag bara varit i Heden hela dagen, det känns skönt att komma hem till stöket. Det är som mysigt på ett underligt vis.


 



Bild på mig och Fredrik i stugan från förra vintern


Jobba på nyårsafton

Nu har jag äntligen fått schemat så nu vet jag äntligen hur jag ska jobba under jullovet. 30 december 11.00-15.00, 31 december 15.00-?, 1 januari 09.30-16.30 och 3 januari 09.30-16.30. Alltså blir det att sova över i Klinten på nyårsafton efter som jag lika jobbar från morgonen på nyårsdagen. Lite ledsen blir jag eftersom jag och babe i princip redan planerat nyår men jag visste ju att chansen fanns att jag skulle få jobba. Ajja jag tjänar ju iallafall pengar när alla andra slösar så det är ju ett plus!

Koll på läget

Det är fjärde advent idag, det hade jag helt glömt bort om jag inte sett det på blogg.se:s framsida. Snacka om att ha noll koll. Det blir en lugn fjärde advent för mig, har precis pluggat klart och nu ska jag börja baka lussebullar.


Gäsp!

Seriöst vad gör jag uppe den här tiden. Jag är super trött och hade nästan kunnat somna sittande. Men vad gör man inte för att vinna en jacka på tradera?

Gillar denna sång


Som fyndat

När Fredrik kom hem idag hade han med sig en 46" LCD tv som han fick för en "billig" penning på Vidars inne i stan. Så den senaste stunden har han och pappa monterat upp och fixat kanalerna medans jag och Kajsa tittat på. Jag säger bara en sak, den var en jääkligt maffig tv.


Paket med posten

Nu ska jag kuta över till kvantum och hämta ut julklappen till Fredriks bror André + familj. Latero!


Home

Det här är jag just nu, fast kanske inte riktigt lika glamorös.


Resebyrån

Idag är det sista dagen på praktiken det här året. Känns.. trist. Jag tycker om att vara hära, det är så himla roligt + att människorna är fantastiska. Roliga, trevliga och för det mesta glada. Gruppsammanhållningen är på topp! Och även om man sitter i olika hörnor så spelar det ingen roll. Det finns bara bra saker att skriva om resebyrån kan inte komma på något negativt.

Äntligen är jag friskare

Uppdaterade inte nå igår men det berodde som sagt på att jag var på halkbanan, lunchade med Lina på Dagobert, myste med babe och pluggade. Sen sista timmen slöade jag framför tvn innan jag gick och la mig.

Och idag är jag äntligen tillbaka på praktiken! Äntligen får man göra lite nytta istället för att bara gå hemma och slöa eller ja ligga i sängen och hosta och kraxa. Sen ska vi äta julbord till lunch, mmmm gillar. Nu är det hotellbokningar som väntar. Ciao!


Moa = snickare?

Usch vad less jag börjar bli på att gå hemma. Fast idag har jag haft sällskap av Freddeboy, lillgubben har fått magsjuka. Sen har jag roat mig med att slå in Fredriks pappas julklapp och monterat ihop skänken jag köpte på ikea i söndags. Och som jag trodde passar den in som handen i handsken! Nu är det bara en spegel som ska upp ovanför skänken så är hallen så gott som klar, det känns jäkligt skönt. Nu är det Bridget Jones dagbok som gäller. Ciao!

Väldigt koncentrerad tjej


In love!

Jag har blivit helt kär i de här strumporna från Odd molly. Tyvärr så har inte jag råd att betala 748 kr för att par strumpis. Strumporna finns att köpa här.



Oops!

Måste bara berätta om ett litet missöde som uppstod tidigare idag. Lillkisse var lite dålig i magen idag och ja, hon hann inte riktigt på lådan så det blev bajs lite både här och där. Det första jag fick göra var att torka och skura golvet sen fånga in kisse slänga henne i plurret, snabbt duscha och tvätta henne (eftersom det är det värsta hon vet), försöka få henne så torr som möjligt med handduken sen ta hårtorken på lägsta värmen och blåsa det sista torrt. Hon var inte särskillt lycklig på mig då men nu luktar hon då super gott och har jätte len päls.

Väldigt kass bild men va tusan hon är ju hur söt som helst iallafall!

Lady Gaga


Sjukis

Så jäkla drygt. Skulle egentligen varit på praktiken idag om det inte varit för min jäkla förkylning och onda/hesa hals. Kan fortfarande knappt prata blir mer som viskningar. Jag vill bli frisk! Speciellt till på onsdag när jag ska till Piteå och halkbanan. Lite nervös är jag men alla säger att det är svinkul så det blir nog inga problem. Latero!

Åhh vad min babe är söt!

Bad han köpa mjölk åt mig (jag är laktosintolerant så tål inte vanlig mjölk) när han åkte från Heden. Visst sa han och åkte till Shell/Seveneleven men så klart så fanns det inte där, slog mig en pling och sa att det inte fanns där men att han skulle åka till Statoil och kolla där istället. För dom som inte varit i Boden och vet vart vi bor och vart mackarna ligger så var han tvungen att åka till andra sidan stan för att komma till statoil. Det är äkta looooovee!

Edit: Det fanns inte heller på Statoil så han åkte rumt i hela stan och letade. Kan inte säga det för många gånger, min babe är bäst!

Shopping till lägenheten

Idag har jag, mamma, mormor och Mimmi varit på Ikea. Och för en gångs skull kan jag inte påstå att det var roligt, så fort vi hade kommit in ville jag bara hämta min skänk, springa till kassan, betala och åka hem igen. Kan bero på att jag inte mår riktigt ok, feber, förkyld och kan knappt prata så hes som jag är. Ingen höjdar dag direkt. Men min skänk är iallafall då snygg och kommer passa jätte bra i hallen!

Förutom skänken så köpte jag också ett tidningsställ, duschpeeling och blåbärsté. Sen hade jag sån tur att jag fick en lite julgran + pynt och 6 tékoppar av mormor. Av mamma fick jag och fredrik varsin julstrumpa och en socker burk. Tack mamma och mormor!

Lördag den 12 december 2009

Idag har det varit fullt upp sen jag klev upp imorse klockan 9.30. Det första jag gjorde var att dra på mig nå kläder och springa över till Kvantum och köpa äpplen. Sen var det bara att sätta igång att börja baka när jag kom hem igen. Hann dra en snabb lektion för Fredrik hur man tvättar innan han skjutade mig till kyrkstugorna där jag och Elinor har stått och sålt julfika, hemgjord lingonsylt och barnmössor som mamma har stickat.

Undertiden när jag har varit borta idag har babe och hans pappa äntligen satt upp vår hatthylla! Tog bara någon vecka innan den kom upp men bättre sent än aldrig.


Så här ser det ut med både hatt- och skohyllan på plats.
Självklart är min lilla fotomodell med på bild också.


Like it



Den här låten brukar jag lyssna på om jag ska lugna ner mig. Det brukar hjälpa.


Seriöst jag måste ju ha kortare minne än en guldfisk

Tidigare ikväll var jag och Fredrik till stan för att hämta upp mina systrar och för att handla lite till julfikat som ska säljas imorgon så glömde jag så klart det viktigaste till baket, äpplen. Dessutom var det väldigt få grejer vi/jag skulle handla. Har ringt runt till alla grannar och frågat om man kan få låna ett äpple eller två men inte en enda har haft äpplen hemma. Fan vad less jag blir på mig själv när det blir så här.. Nu måste jag iställer kliva upp före fan imorgon och baka innan jag ska till kyrkstugorna klockan 14. FAAAN!

Klätterställning

Efter en tids sökande har jag nu hittat den perfekta klätterställningen till katterna. Tyvärr har varken jag eller Fredrik råd att köpa den nu eftersom alla pengar man har i stor sett har gått/kommer att gå till julklappar men efter jul då jäklar är den vår! (Eller ja, katternas) Den kommer iallafall från Braprylar och ser ut så här:



Antingen kommer vi att beställa en vit som den ovan eller så blir det en grå. Har ju till januari/februari att fundera på det. Så det återstår att se vad det blir.


JAAAA!!!

Vann min julklänning på tradera igår! Fan vad nöjd jag är! Visst blev jag nån hundring fattigare men det gör mig ingenting så fin som den är + att jag slipper grubbla på det. Så jäkla skönt! Nu måste jag bara köpa ett par strumpisar till så är min juloutfit helt klar.


Cleo

Det var verkligen "in i dimman" igårkväll/natt. Iallafall för en emmah. Haha! Hade ingen bra magkänsla innan vi kom iväg från emma men kvällen blev jäkligt rolig. Lite sent blev det men tog det lugnt med alkoholen så mår prima idag. Låter en bild avsluta inlägget



Äntligen fredag!

Mamma färgade håret på mig igår och satan vad nöjd jag är! Nu känns håret fräscht istället för slitet och tråkigt. Så nu känner man sig extra partysnygg till ikväll när vi ska fira Matilda i Luleå på Cleo(?). Det kommer då bli en hyffsat lugn kväll för mig eftersom jag ska jobba imorgon, får väl tacka och bocka för att jag börjar först klockan 15.00 kanske 14.00 så då hinner jag sova ut ordentligt. Fast jag kommer nog kliva upp senaste 11 som vanligt iallafall, kanske tar en prommis och äter frukost i lugn och ro. Haha jag har typ redan planerat morgondagen, nästan i detalj. Nu ska jag fortsätta att göra lite nytta!

Fullt upp idag

Snart slutar jag för dagen, ganska skönt om jag får säga det själv. Dock har jag fullt upp iallafall. Först ska jag till skolan en sväng och fixa lite sen blir det en sväng på stan, plugga teori på körskolan mest troligt sen hem och plugga ännu mera. Efter pluggandet måste jag plocka i lägenheten och bära ner lite grejjer i förrådet. Om jag har tur så kan nog Fredrik hunnit komma hem, så jag slipper gå ner dit själv. Lite fjantig är jag men det är fan obehagligt där nere.

Onsdag

Idag har det varit ganska dött på resebyrån. Iallafall för mig och lite Annika, vi har tömt hela lådan med hotellbeställningar för december. Snacka om att vi är effektiva! Vet dock inte vad jag ska pyssla med resten av dagen. Fast det lär väl bli att gå till automaten och pimpla choklad var och varannan minut och kämpa med mina naglar. Bestämde mig i söndags att nu får det vara nog med att bita på naglarna. Så nu är det aldrig mer.

Yes! Hittade några beställningar. Latero!

RSS 2.0