Vänner

Pratade med en väldigt bra vän till mig som jag inte hört av på jätte länge. Han är en av de bästa vänner jag har/haft även om vi inte pratar särskilt mycket nu för tiden. Han lyckades iallafall muntra upp mig. Tack vännen!

Whatafuck?

Ikväll är det vin-ost-kex kväll hos Emma. Som det känns nu är jag inte det minsta taggad. Jag kan inte heller komma på något jag skulle vela göra istället. Funderar på att traska en sväng runt träsket, rensa tankarna och få mer ork. Latero..

Äckligt finger

Vilken chock den blev när jag loggade in blogg.se alldeles nyss. Har inte varit så aktiv vid datorn de senaste dagarna så såg förändringarna först idag. Vilken skillnad. Nog snackat om det. Sitter och pluggar religion just nu, närmare bestämt islam.

Juste! Har avbandagiserat mitt finger också. Det stinker jävel! (Skar mig i fingret för ett par dagar sen). Lite små ömt är det också så ska nog lufta det i kväll men efter vi har varit och duschat hos Fredriks pappa senare ska jag slå in det igen i ett litet paket. Appropå  Fredriks pappa, satan vad jag saknar mina kissar. Nu har dom inte varit hemma på 2,5 vecka. Kasst...



Diggar musik

En liten summering av helgen som varit. I fredags var jag, Fredrik + familjen i Luleå på kulturenshus och såg high school musical. Den var faktiskt väldigt bra förutom vissa gånger när Kevin bröt så mycke så man inte hörde vad han sa? Övningskörde hem i mörkret. Alla hoppade in i Fredriks bil för att dom blev så rädd men mamma var inte nog snabb så hon fick åka med mig. Vi överlevde då. Vilka fegisar dom andra är!

Lördag var också en bra dag. En snabb sväng på stan med babe innan vi åkte till stugan. Jag körde bil och Fredrik skoter. Frös om fötterna så satt mest vid elden och mös. Middag blev det hos mamma och pappa sen åkte jag, Fedrik, Elina och Johan till mormor och bastade. Jäkligt skönt var det! Gjorde upp lite planer om skidåkning och tältning i sommar sen sas det inte så mycker mer vettigt. Just, vi duschade stock.

Idag, söndag, har varit luuuuuugn. Nästan lugnare än lugn. Släpat sig fram i snigelfart tills jag och Emma gick på en kort prommis. Det var dagenshöjdpunkt, eller nä. Det var maxmaten! Mmm, det var gott. Har inget mer att berätta förutm att jag ska gå och kika på tv med Fredrik nu. God natt!



God morgon!

Torsdag idag, usch vad veckan har gått fort. Nyss var det ju måndag? Ajja imorgon ska då hela familjen till kulturenshus i Luleå och se High School Musical musikalen! Jag är inte precis något stort fan av Kevin Borg men det blir nog bra iallfall. Förhoppningvis drar de andra artisterna upp måttet. :)



Skola, städa, träning och plugg

Idag fick jag sluta tidigare från skolan, hade bara arbetsmilöj 10.01 sen efter lunch svenska och så fick vi bara nå plugg i engelskan till på måndag. Jäkligt bra för min del. Det har sett ut som ett bombnedslag hos mig och Fredrik så passade på att städa, dona och hade nästan maten stående på bordet när han slutade. Kvällen fortsätter med bodybalance på stepin och sen ska jag plugga lite engelska och svenska innan jag dejtar kudden. En bra dag helt enkelt. See you later aligator!


Saknar min lillbäbis!


20100120

Snart drar jag iväg till skolan endast 3 lektioner idag. Men har ett hål innan sista lektionen på 1,5 timme så då blir det att plugga teori eller fixa med montern. Nu ska jag bara fixa det sista och sen dra. Tjingeling!

Bara pladder

Kom precis hem efter att ha varit på stepin med Emmapemma sen övningskört en sväng med pappsen. Nu ska jag slänga i mig nå för att få energi så jag orkar plugga. Men det blir lite halvt om halvt då jag skickar över nå festbilder till Emma samtidigt. Fan vilken bra kväll det var på Cleo.


Motivationen är inte på topp

Varför ska det vara så jäkla svårt att göra det man ska? Satte mig vid datorn för att skriva klart apu uppgiften vi fått. Men har jag gjort det? Nej skulle inte tro det. Har gjort en del men sen började massa ansra sidor locka mer så nu sitter jag här och kikar runt på tradera, läser bloggar och gör allt som jag inte ska.


Jasså?

Vilken helg. Längtar som en tok tills det är ny vecka så man slipper allt jävulskap. Juste, nån gång till veckan ska det komma en rörmockare och fixa i vårt badrum. Det tar oss lite närmare vårt nya badrum! YES!


Emma

Vilken tur att jag har en sån fin vän som dig Emma Hagberg! Vete tusan vad jag skulle göra utan dig? Den här dikten jag tillägnade dig 29 juli 2007 är fortfarande din om inte ännu mer nu. Du och jag.


Du är den som fångar mig när jag faller,
som får mig att le när jag är ledsen,
som får mig att känna att det är ljusare dag i morgon,
som alltid finns här för att hålla min hand.
jag ger dig min hand i vänskap,
jag ger dig mitt leende i glädje.
Jag ger dig en kram för ömhets skull.
Jag ger dig mitt hjärta av kärlek.
våran vänskap betyder lika mycket
för mig som solen betyder för jorden.
När solen lyser mår allt på jorden bra.
När solen lyser växer det.
När solen slocknar blir det kallt och mörkt.
När solen slocknar, slocknar jag.
Mina önskningar är fina,
Jag önskar dig lycka,
kärlek och allt det ingen annan är värd.
mina önskningar är till en Så speciell vän,
min bästa vän!
I dag, imorgon och för resten av ditt liv!




Snaskigt

Äntligen får man slappna av för första gången på hela dagen. Jag och Fredrik har hunnit lämna av katterna hos "farfar", storhandlat och tagit en sista dusch i lägenheten innan dom river ut den imorgon. Nu är det sängen nästa.

Du är så jävla bäst! PUSS!

Inte länge kvar nu

Första dagen på skolan avklarad. Lugn dag som innefattade lite pratade om global uppvärmning och allt som hör till det på engelskan, genomgång av terminen på turismen och på svenskan såg vi Strindbergs "Fröken Julie" men med en lite annan vinkling. Mellan turismen och svenskan var jag, Elinor, Anna och Sofia in på banken och satte in ännu mer pengar på vårt UF konto som vi har tjänat. SNART DRAR VI!! Jag längtar som en tok till 1 mars, 19.20 sitter vi 4 påväg till stockholm och kring 9 på tisdagen den 2 mars bär det iväg till Egypten!


Parteey!

Nu är det inte länge kvar tills Johan, Elina och Emma landar hos mig och Fredrik. Det blir förfest här sen ska vi dra vidare. Det blir nice, ännu bättre när Elina fyllt 18 så vi kan dra på krogen allihopa. Har inte tid för det här längre. Byyye!!


Tack för den

Här sitter man i lugn och ro ocj försöker plugga när grannen vägg-i-vägg börjar borra i vägen precis bredvid datorn så att jag inte kan koncentrera mig. Åh!


Vad händer om man blir pinkis mitt i natten?

Wikstens ringde mig igår, på tisdag ska dom riva ut vårt badrum. Det blir nice, ingen toalett eller dusch. Positiva är att vi får lägre hyra så länge dom håller på och så får vi ju ett fräscht badrum sen. Men tills dess, då suger det stenhårt.


Less

Nu är jag less på att vara ledig, längtar tills man har något att göra varje dag. Då kanske man kan få någon rution på vardagen igen. Dom senaste lediga dagarna har jag hunnit med att städa hela lägeneten, plocka undan julen (bara gardinerna som är kvar och ska bytas), pluggat teori och tränat. Sen finns det som sagt inte så myckat att göra när alla andra jobbar, är upptagana eller har fullt upp. Ajja inte många dagar kvar tills skolan börjar igen.

04012010

Det här kommer bli en jäkligt seg dag. Alla är borta, jobbar eller har fullt upp med annat så ska gå till körskolan sen hem och städa lite i lägenheten. Spinning och core blir det också, fast 17.30 först. Skönt att komma igång med träningen igen efter julens uppehåll.

Hade tänkt börja fila på årets mål och min önskelista tills jag fyller år, ett tag kvar men det är alltid bra att vara ute i tid. ;) Laterro!


Bättre sent än aldrig

Har haft fullt upp sen sist jag skrev och sen så jobbade jag ju nyårsafton och på igår hela dagen så var ganska död igår när jag kom hem. Stått och gått i 12 timmar, sova 3 sen stå och gå ytterligare 7,5 timmar. Mina fötter och vader var ganska döda kan man väl säga. Kissarna har ju varit som plåster på en sen man kom hem, "lite" väldigt mycke sällskaps sjuka var/är dom. Tur att dom är så söta!

För övrigt kan jag säga att jag var till Luleå med mamma, mormor och Mimmi idag. Fick med mig en kappa, skinnhandskar och ett strykjärn hem. Tacka snälla mormor för kappan!

RSS 2.0