Booring

Har insett att min blogg inte är vidare rolig, bara text och knappt nå bilder. Inget att hurra för direkt. Ska försöka bättra mig men kameran är inte det första jag tar med mig. :b

Praktik

Idag är det första dagen på praktiken, väldigt skönt att få göra något annat än att sitta i en skitig skola hela dagen. Som vanligt trivs jag som fisken i vattnet på det här stället. Kan absolut tänka mig att jobba här om jag fick chansen.

Babbel

Jag vet inte vad som har hänt på sistone men har helt tappat lusten till princip allt. Jag är trött hela tiden och vill helst ligga kvar på mornarna istället för att kliva upp. Det är verkligen inte jag, jag är en morgonmänniska som brukar studsa upp ur sängen när klockan ringer. Nu dom här 3 veckorna som kommer är det iallafall praktik så förhoppningsvis gaskar jag upp mig, jag älskar att göra praktik på resebyrån. Alla är så jäkla trevliga och jag har så himla roligt med Annika, Camilla och Agge, mina handledare i "avloppet".

Nu för att inte deppa ihop helt så kan jag säga att jag och Fredrik har äntligen köpt en hatthylla och en skohylla. Så inom en snar framtid kommer nog hallen vara färdig inredd, förhoppningsvis lagom till jul. Men det är bara önsketänkande. Förutom att köpa det i helgen har vi julpyntat eller ja, jag har julpyntat i lägenheten. Har inte hittat någon snygg adventsljusstake som jag vill ha men det kommer när det kommer.

Ingen koll på datum

Skojade bara igår. Det är ju inte alls i helgen jag ska jobba det blir ju nästa helg den 5 december. Seriöst snacka om att ha noll koll på vad det är för datum, jag var stensäker på att den 5e var imorgon men tänk så fel jag hade.

Måste bara säga att min mormor är världens bästa! Berättade att jag skulle köpa nå röda gardiner till vardagsrummet så det blir lite juligare. Först säger hon att jag ska gå och kika på Ohlssons tyger om dom har nå snyggt sen när jag berättade att jag hittat ett par så fick jag pengar av henne så jag kan köpa dom. Min mormor hon är BÄST!


Allmänt babbel

På Emmas önskan så uppdaterar jag bloggen. Jag kan väl inte påstå att det har hänt så mycket sen sist. Ikväll är det "smyckesparty" hemma hos mamma sen i helgen ska jag jobba i Klinten. Det var väl egentligen lite prat om att jag, Emma och Emma skulle gå ut men det får bli av en annan helg helt enklet. Annars har jag inte så mycket att säga, eller ja. Jag blir själv hemma på onsdag kanske längre, min babe ska bort på kurs. Tur att jag har katterna som kan hålla mig sällskap.

Plugg och new moon

Tisdag idag. Kan inte påstå att jag är särskilt pepp idag, har två redovisningar och ett prov imorgon så jag vet ju vad jag gör ikväll. Får sitta och njuta av tanken på gårdagen istället så jag inte får så mycket ångest. Jag och Emma var och såg new moon. Inte helt fel med killar i bar överkropp!

Why?

Varför är jag uppe nu? Jag har ingen lektion fören 12.20 och trött som satan är jag..

Teoriplugg, thairestaurang och annat tjaffs

Den här torsdagen har varit en väldigt bra dag, iallafall hittills. Klev upp kring halv 9 när Emma ringde och väckte mig. Hade då tryckt på snooze knappen mer än 1 timme så det var bara bra att jag tog mig upp. Gjorde i ordning mig lite snabbt för att gå till bussen när Sofia sa att vi inte hade nån lektion idag. Duktig som jag är klev jag på bussen iallafall och satte mig på körskolan och pluggade teori. Vid 11 kom mamma in till stan så vi drog i väg runt hela stan och övningskörde. När Emma slutade vid 12 skulle vi gå och ta en fika men det blev lunch med mamma istället på thairestaurangen. Sen åkte vi hem till mig och Fredrik och mamma hjälpte mig med nå plugg. Och nu sitter jag här själv och väntar på att Emma ska komma.


20091118

Nu väntar jag på att Fredrik ska duscha klart sen ska vi traska över på kvantum och handla lite. Hade tänkt att baka något gott vet dock inte vad än.


Bjuder på en närbild på Saga

Snabb uppdatering

Pluggar religion och pratar med Emma i telefon medan kissen försöker pussas hela tiden. Det är lite små jobbigt när hon ska vara i ansiktet på en och trampa på tangentbordet hela tiden.

Men det värsta var nog när jag kom hem från skolan idag, en utav mina två kissar hade spytt på vardagsrums mattan. Det var mindre roligt. Det jävligaste är nog att man inte får tvätta mattor i tvättstugan..


Varsågod Emma!


Köttfärsbiffar

Babe jobbade över idag eller ja idag igen skulle man kunna säga. Men det gör inget, mer tid tillsammans vid jul och påsk. Det jag egentligen ville få sagt är att jag och babe (läs: jag) gjorde egna köttfärsbiffar. Dom blev så jäkla goda! Kan lugnt säga att det är dom godaste jag ätit i hela mitt liv (och nu är det inte bara för att jag gjort dom själv), Fredrik sa t o m att dom var svin goda. Han klagar typ alltid på nått när jag lagar mat, så tycker att jag kan få skryta lite faktiskt. Så om ni vill ha svin goda köttfärsbiffar lej in mig! ;)

Fullt upp

Idag tycker jag att jag har varit riktigt aktiv på min lediga dag med tanke på att jag inte är frisk än. Halv 8 var det körlektion sen satt jag och pluggade på körskolan tills mamma och emma kom in till stan vid 9. Storhandlade tillsammas på Coop, skjutsade hem Emma fortsatte hem till mig och Fredrik, ringde BEAB, sökte jobb, åkte in till stan igen och köpte ett minneskort till kameran, lunch med mormor och mamma sen hem igen, tvätta, diska och börjat plugga. Fullt upp kan man säga. Nu ska jag ner i tvättstugan igen och ladda en ny maskin. Bye!


Besök av mamma och lite julfunderingar

Sa ju igår att jag skulle kämpa mig till skolan. Well det blev inte så, huvudvärken, halsondan och min hemska hosta gjorde att jag stannade hemma och idag blir jag hemma igen. Jag som skulle satsa på sten hårt på träningen, det gick ju bra... Min mamma ska komma och hälsa på en stund idag också, det ska bli jäkligt skönt bli lite ompysslad och prata av sig. Har inte träffat henne på år och dar känns det som. Det är faktiskt så att jag har börjat sakna min family, även fast dom kan vara pest och pina ibland.

Från en sak till en annan. Jag har klurat länge hur jag och Fredrik ska göra på julafton. Ska vi åka runt till min familj, hanns mamm och hans pappa eller ska vi hälsa på en familj dagen innan julafton och sen ta två familjer på julafton eller ska vi helt enkelt fira på varsitt håll? Jag blir tokig när jag tänker på det! Helst av allt hade jag velat fira hela julafton hemma hos mig eller iallafall från och med klockan 3 eftersom min moster, hennes man och kusinerna kommer upp från stockholm. Men samtidigt vill jag inte fira jul utan Fredrik men om han följer med och är hos mig hela julafton så blir hans pappa själv. Seriöst det här är bland det värsta på länge...


I've got so much love


20091110

Emma tyckte att det var booring att läsa samma sak hela tiden så då får jag väl ta uppdatera. Tänkte göra det igår men då slutade å, ä och ö fungera som de ska. Sjuk håller man också på att bli eller ja, jag är redan sjuk men det håller på att bli ännu värre. Men det kan inte hjälpas det blir skolan iallafall. Hade tänkt att ha så lite frånvaro som möjligt.

Nu har jag bestämmt mig.

Från och med idag ska jag ta tag i träningen ordentligt, jag ska träna minst 4 gånger i veckan. Om jag inte är särskillt pepp på gym eller pass så ska jag iallafall gå på en lång prommis. Tjuvstartade redan igår med bodypump. Träningsvärk imorgon är inte helt omöjligt, snarare mycket troligt. Idag kommer det bli en prommis, imorgon spinning och på söndag har jag bokat in pump igen. På måndag blir det nog en vilodag eller så en lång prommis där också. Vi får se vilket humör jag är på. Nu ska jag då äta något sen gå in till stan och hämta mitt nya idkort.


Tiden bara flyger iväg

Bara en timme kvar innan jag ska iväg med bussen till skolan, shit alltså man har ju knappt hunnit med lovet. Det har speciellt inte känts som lov när baby har jobbat, emma varit i Götet. Loggert har man iallfall hunnit träffa och så firade vi ju mig i onsdags också så då träffade jag Lina, Matilda och Elina också. :))


USCH!!!

Varför råkar jag alltid ut för snuskiga killar som inte fattar vad det betyder att någon är upptagen? Att det skiljer typ 12 år verkar inte heller spela någon roll. Usch jag tror jag spyr! Nej jag vill inte träffa dig. Nej jag vill inte heller ha sex med dig. Nej jag tänker verkligen inte skicka någon bild som du kan sitta och runka till. Gå in på en jävla porrsida och skaffa en lösfitta!

RSS 2.0