Träningsbralls

Har sedan 1 timme tillbaka suttit och letat efter träningsbyxor. Men antingen har dom varit för korta, för långa, kostat för mycket och när jag väl hittat ett par för ett rimligt pris så finns så klart inte rätt storlek. Vet du någon bra sida med träningskläder?








Förhoppningsvis har jag bättre tur när jag och Fredrik ska till Luleå i helgen och hittar ett par. Blir kanske också lite lättare då när jag kan prova nå bralls också.

Med förkärlek till städning?

Mums jag får plättar till middag idag. Det är nog som tack för att jag och Fredrik har städat. Jag har diskat, plockat i diskmaskinen och tvättat medan han dammsög.
Jag tycker om min Fredrik. Han är bara för bäst.


090329

Shit vad mysig den här helgen har varit. Fredag mys med Lina och Matilda sen när jag kom hem var det massa folk hemma hos mig och grillade på tomten så då var det bara att dra på sig kläder och kila ut. Jag och Freddeboy var först in och sova, efersom han hade fått i sig lite väl mycket och somnade på en bänk framför elden. 


Lördag var det bara mys med Fredrik och idag har vi varit i hans mammas stuga. Körtskoter, lekt med Viggo och kört ännu mera skoter. Har också hunnit med ett spinning pass med Matilda, jäkligt skönt att få trampa igenom benen. Nu kan jag då lugnt säga att jag är helt slut så ska hoppa in i duschen sen mysa med babe. Ciao!


Long time no see

Gud vad skönt det var igår. Hade bara utvecklingssamtal 8.45 sen var jag ledig resten av dagen eftersom UF företagen drog på mässsa i Haparanda. Idag är det nästan lika bra, sovis till 12.20 fast då slutar jag ju i och för sig inte fören 16.55.Men men. Träning ikväll blir det också först spinning sen bodypump. Jag kommer nog somna gott ikväll. ^^

Duktig tjej!

Lite duktig man varit, idag klev jag upp klockan 6 för att hinna plugga och igår var man hurtig och tränade i två timmar med Matilda och Emma. Skönt att träffa min babe nu när hon mest bara är i Luleå. :b

Jag fryser om fötterna

Beror nog på att mitt golv är så kallt, ingen golvvärme eller nå + att jag inte har några sockar på mig.  Får nog skylla mig själv då.  Kan inte nån komma hit med ett par sockar åt mig?^^

Stugan

Det blev att åka till stugan en sväng. Riktigt skönt att få komma ut, grilla och träffa mormor och morfar. Inte ofta han vill följa med ut till stugan sen stroken stå man får passa på när han vill. Mysig när man kan basta också men det skippade jag och Freddeboy eftersom vi inte hade tagit med oss nå grejjer.

 Lite tråkigt bara att solen gick i moln och det började hagla så då passade i på att åka hem. Stinker rök gör man fortfarande, vi har inte idats vara och duscha än men jänner att det börjar vara dax. Försöker också övertala Fredrik att vi ska äta kinamat men varken han eller jag har riktigt råd så han tvekar men jag vill verkligen ha kinamaat! :b

Älskling, älskling, älskling



Vaknade kvart över 2 inatt när Fredirk ringde och gnällde att han ville komma in. Pojken hade varit på personalfest där dom bjöd på gratis öl så han kom hem full som en kastrull.
Den lilla tjuven hade packat på sig 4 öl i jackan också. Han skulle tydligen bjuda tillbaka till min pappa sen sportlovet. Lite söt är han allt.

Inte helt oväntat ligger han fortfarande och sover nu också. Funderar på om jag ska hoppa på honom och få liv i han så vi kan åka till stugan. Hade varit skönt att få komma ut en stund idag. Fast i och för sig tar det väl nån timme till innan han kna köra bil igen.


Lost

Åhh satan vad jobbigt! Min tvkontroll är borta och jag hittar den inte. Dessutom är det en svinkass fim på tv..  :(

Kan inte annat än älska



Mysväder

Usch vad tråkigt det är att vara sjuk när det är fint väder ute. Jag ska nog trotsa min halsont och huvudvärk och gå ut på en prommis lite senare. Hade varit skönt med lite friskluft. :) Fick lite tråkigt tidigare också så kippte min lugg litegrann så nu kan jag ha sne lugg men även hel lugg. ;)

Snart helg

Shit vad trött jag är! Åkte till skolan vid 12 tiden för att skriva nk prov och historieprov. Kändes faktiskt som det gick bra på båda, speciellt nk. Men nu när jag kom hem och slappnade av känner jag hur trött i kroppen jag blev. Usch inte kul att vara sjuk. ;s




saknar min snyggis :'(

Sjukling

Usch jag har blivit sjuk. Ont i halsen, huvudvärk och trött. Det enda som saknas är väl febern, blää. Jag har inte tid att vara sjuk nu, det är alldeles för mycket som man inte får missa i skolan.

Hey tuesday

Kom nyss hem men snart ska jag iväg igen. Måste följa med Fredrik till Harads och hålla honom i handen när han ska klippa sig. ^^ Hade dock tänkt fördriva tiden med att plugga till nk provet och historie provet som jag inte fick göra idag. Missar träningen idag gör jag också men men laddar om inför torsdag!

Måndag (idag igen)

Snart ska jag iväg på ett möte inför prao:en sen blir det skola. Lär komma hem vid 4 och då blir det massa historie och nk plugg. Niice ;>

Det vackraste




DEn här sången sjöng en tjej på mamma och pappas bröllop. Så himla fin alltså.

Weekend

Mysig helg må jag säga.
 I fredags var det vin kväll  och let's dance tittande med mamma, Mia, Fredrik, Elina och Johan. (Dock drack bara mammrna och Johan vin) Medan lördagens spenderades med Emma, Emma och Kajsa. Gomiddag bjöds det som vanligt hos  Fredriks pappa, sen kom Lina och kollade på melo med mig eftersom pojkarna inte var så intresserad av det och gick ut och grillade istället.
Idag kan jag väl inte påstå att det har hänt så mycket, såg klart stepbrothers, tränade och umgåtts med Freddeboy.

Bad night

Blev hemma idag. Har inte sovit på hela natten eller jo, nån stund mellan 3 och 4. Så kände mig inte så pepp att åka till skolan och skriva historieprov. Sitter och försöker plugga lite nu men huvudet känns så jäkla tungt. Försöker slappna av lite med hjälp av..



Dagsplaner

Shit vad trött jag var imorse. Ville verkligen inte kliva upp, tack och lov har jag ju iallafall sovmorgon idag. Börjar 10.05 sen går jag till 15.30 sen ska jag och Fredrik äta hos hans mamma. Sen blir det bara massa plugg. Och lite träning. :b

Då var det slut på lovet, back to reality.

Kändes inte lite bara lite tungt idag på skolan, jag var trött, frös och ville bara hem. När jag väl hade kommit hem så var det bara att plugga massa matte eftersom jag har prov imorgon. Uschfyochblä. Dock tar jag ett uppehåll och åker och tränar pilates med Emma snart. Det ska bli så himla skönt, då kanske man hinner coola ner sig också och inte vara så nervös inför imorgon. :b Ciao!




Ingen ork till något



Funderar på om jag ska orka städa mitt rum men jag känner verkligen inte för det. Jag känner inte för att göra nånting faktiskt. Jag vill inte ens sitta och kolla igenom massa bloggar, vissa bättre än andra. Jag vill bara att min älsklingspojke ska sluta så vi kan åka upp till tha family i Klinten, äta gomiddag sen mysa gärnet. 

Myskväll med mig själv

Äntligen har patrasket åkt till Klinten så jag och Fredrik får ha huset för oss själva. Och nu när Fredrik har åkt och tränat så är huset bara mitt(!). Tänkte bunkra upp mig i soffan med te eller en smoothie och sen kolla på nån film. Mysa för hela slanten. Ha en bra kväll!










Edit: förändringen blev bättre än väntat. Jag är nöjd som tusan!

Make-over

Snart ska jag iväg. Kände för en förändring så idag är det dax.

Underbart att träna!

Gud vad skönt det är att få träna igen! Jag helt slut i kroppen efter 2 timmars träning, först bodypump sen blev det bodybalance. Nu ska jag bara vänta tills min käraste har tränat klart så vi kan hoppa in i duschen sen gå och lägga oss. Myspys.


Fin väder idag




Så jag hade tänkt vara ut och springa en sväng. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på sen men jag känner verkligen inte för att sitta inne en dag till. Det känns som att lovet snart är slut och jag har inte hunnit med nått av de jag hade tänkt göra. Ajja jag deppar inte för det, iblan måste man få ta det lugnt. :))


Hurtigtjej!

Lite hurtig man har varit. Åkte till steppen och tränade pilates med Emma halv 8 imorse. Skön start på dagen. Sen var det tänkt att jag skulle plugga men kan väl inte direkt påstå att det blivit av istället har jag sovit en timme sen kollar på gamla ugly betty avsnitt.


Snopet värre

Det blev ingen pilates ikväll. Hon som skulle hålla i det ikväll dök aldrig upp. Lite så drygt då jag var aspepp! :b Ajja laddar om inför morgondagen.

Pilates

Nu kom min babe hit, vi ska äta palt sen klockan 8 ska jag och Emma på pilates. Hon är lite nervis men jag tror att det kommer gå utmärkt. Om inte annat så kommer vi väl få ett gott skratt. :b
Tusan det var Anna som skulle hålla i passet och inte Anders. Åhh han är så rolig. Jag och Matilda har flera gånger fått skratta åt honom. ^^

Center Stage - turn it up



Vill se denna så gärna!


Sjuk

Usch vaknade upp med världens halsont imorse när Fredrik klev upp och gjorde sig klar för jobbet. Just typiskt eftersom jag äntligen får börja träna igen den här veckan. Men jag ska nog vara lite busig och åka och träna ikväll iallafall. Det är ju inte direkt ett bodypump pass eller spinning jag ska på. Snarare något mer harmoniskt som pilates. Sköönt!

Myspys och bubbelbad

Mysig helg må jag säga, dock var skotertjoffset igår inte värt sina 100 spänn. Men annars hade det varit underbart. Fredagen bjöd min mamma och pappa på middag. Lövbit och klyftpotatis. Mums! Resten av kvällen spenderades hos Anne  och Oskar. Massa Wii spelande och så blev jag mobbad av hur jag bowlade. Haha så elakt.^^ Blev en halv sen kväll för sen blev min mamma tröttis och ville åka hem.



 Lördag vaknade vi kring 10 gjorde oss klara sen åkte vi och grattade Fredriks farmor som fyllde år. Klockan 3 började skotergrejjset så snabbt till Vittjärv, byta om sen gå över till Emil. Blev inte som det var tänkt  på kvällen så åt tacos med min family.  Sen satt vi och pratade med min mamma enda fram till klockan 11. Jag däckade i sängen inte inte så långt efter det. Tydligen hade jag pratat i sömnen och hoverat. Han fick då iallafall ett gott skratt så lite rolig måste jag ju ha varit. :b



 Idag har det inte hänt så mycket. Kollade lite på vasaloppet sen tog jag och Freddeboy en prommis i det vackra vädret. Dagens höjdpunkt varnog bubbelbadet Fredrik. Så himla mysigt alltså. Jag älskar att bada speciellt med min loverboy. Han är overdelig och jag älskar honom otroligt mycket. Han är helt enkelt bäst!




RSS 2.0