30e maj

Sitter just nu hemma hos darlingens pappa och väntar på att maten ska bli klar. Jag är sviiin hungrig och förhoppningsvis är det inte länge kvar tills det är klart att äta.
Mm, känner hur gott det luktar från grillen.

Amazing

Min mage har fortfarande inte gett sig. Idag är det till och med värre än tidigare. Men men måste till skolan, eller till stan iallafall.

09.30 möte med Suzanna
11.00 lektion
14.45 klipp tid hos Sara



Håll tummarna för mig

Så jäkla irriterande, matteprovet gick skit dåligt så får se om det räcker till ett g i matte b. Ska gå till Nisse imorgon och få reda på det. Men jag hoppas så innerligt att jag klarar det.

Ajja nu ska jag släppa det och gå och göra mat åt syster. So along.

Seriöst alltså?!

Fyfan vad drygt, jag mår hur illa som helst och har svinit ont i magen. Fan fan fan.

Trött och sliten

Snacka om seg dag, har bara legat och kikat på film hela dagen. Rätt skönt faktiskt men inte särskilt smart eftersom jag har matte prov imorgon och jag skulle nog behövt plugga lite extra (inte så lite heller). Tack och lov har jag sånt tur så att jag ska åka till Lina på någon stund och få hjälp. Lovely!

Hemmafru på heltid nästa!

Idag hade jag tänkt att vara så där snäll och gullig och ha maten klar på bordet när Fredrik slutar. Snacka om hemmafru 2,0.^^ 




Världens snyggaste

är definitivt Megan Fox. Kolla på henne alltså.


Erik Hassle




Jag 08a? haha skulle inte tro det

Hyffsad kväll igår, trevligt folk men lite för dåligt drag. Blev tydligen 08 igår också. Förstår dock inte ur det går till eftersom jag inte pratar det minsta som 08orna gör. Haha tänk så fel man kan ha. :p

Hade en super mysig kille imorse, idag klev han upp och gjorde frukost åt mig. Så borde det vara alla dagar, frukost på sängen med jordgubbar, vindruvor och massa annat gott. ^^

Randig tröja

Blev en spontan sväng tll Luleå med Linalajn idag. Köpte två linnen, en randig tröja och ett par tights. Får se vad som händer ikväll, mest troligt blir det party party med älsklingen och några andra. :))

The one and only

Ligger fortfarande i sängen och drar mig. Min baby var bara ledig igår men inte idag så han åkte till jobbet idag klockan 7 som vanligt.  Ska nog börja kliva upp snart, käka nudlar och höra med Matilda och Linalajna om det blir nå kubb idag. Om inte annat så blir det glass på rönnkan. ;)



Frukost på sängen

Min Fredrik har världens bästa tjej, så är det bara. För idag var jag så super snäll så jag klev upp före  honom, kokade ägg, tog fram hans favorit pålägg och gjorde en jävligt god frukost helt enkelt. Sug på den ni!


Sleepingbeautie

Blev en 2 timmars prommis för att rensa tankarna. Jäkligt skönt var det, hade lugnt kunnat vara ute en timme till men det blev lite kallt. Tyvärr. Nu ska jag gå och duscha sen blir det en dejt med kudden. Sov gott.



fcuk you

Ibland blir man bara så besviken så man inte vet vart man ska ta vägen. Idag är det en sån dag. Mår illa och det känns som en jävla knivhugg i hjärtat. Skjut mig, bara skjut mig.

Hundutställning

Första gången jag var på en hundutställning men systrarna var nog allra lyckligast. Det var en rätt stor utställning eftersom den var ute och tur hade vi med vädret. Det blev bara soligare för varje timme som gick.
Viggo (Fredriks mammas hund, som ställdes ut för första gången) var jätte duktig. Han fick jätte bra kritik av domarna men gick inte vidare för att de tyckte att han var för hög. Lite komiskt eftersom Lena som ställde ut (och födde upp) Viggo (första valpen uppifrån), berättade att vinnaren i VM var mycket högre än Viggo. Men men ibland är det orättvist. Hade tyvärr ingen kamera med mig så inge kort blev det. Men hittade Maria Nordh's hemsida och på Lenas där fanns det lite bilder bland annat på Viggo.

Äntligen fredag

What a day. Slutade typ 12 - 12.30 men var inte hemma fören 16. Efter skolan kilade jag hem till m&m, kollade på tv och pratade med morfar sen hämtade mamma upp mig och så åkte vi och träffade syrran på stan. Fixade hennes bankkort, hämtade ut mammas pass, köpte lite små tjaffs på dollar och så avslutade vi med en glass på rönnbäcks. UNDERBART!

Ikväll blir det innebandy med lite folk och så ska jag sova tidigt eftersom jag, Fredrik och systrarna ska åka till Piteå imorgon och kolla när dom ska ställa ut Fredriks mammas hund på hundutställning för första gången. Vi måste vara där senast 9.00 så att vi inte missar det. Men det blir niice trots att min sovmorgon försvann.^^


Rockstar


Bodypump

Nu ska jag alldeles snart dra på mig träningskläderna sen åka till steppen och träna med Matilda.

Mattegeniet?

Sitter just nu hemma hos Fredriks mamma och har precis gjort klar en turism uppgift som skulle ha varit klar för länge sen. Ajja bättre sent än aldrig. Nu är det egentligen planerat att jag ska ta upp det sista matteplugget inför imorgon när vi har nationella i matte b. ;s Fy tusan alltså.. Tur som var är Maj, vår studievägledare, så snäll så om jag inte skulle klara kursen så får jag läsa om den nästa år. Men så klart vill jag ju fixa den i år så jag slipper tänka mer på det sen. Matten har blivit ett riktigt stress moment för mig i år, jag börjar typ må illa och får ont i huvudet så fort jag tänker på den. Usch fy och blä säger jag bara.

Ingen mer praktik

Haha höll nästan på att kliva upp klockan 6 för att göra mig i ordning och åka till försvarets resebyrå igen. Tusan alltså, det var ju så roligt att få vara där. :)) Men men får nog kromma tillbaka dit någon period nästa år när vi har praktik. Mina handledare ville då ha tillbaka mig.^^

Leos lekland

Idag har jag, älsklingen, Kajsa och Minna varit på leos lekland. Vi dödade nästan 5 timmar där borta, roligt var det. Dock  har jag inte pluggat så mycket som jag hade velat göra. Men men håller istället på att ladda upp bilder på pix från påsken osv. :))

Blä

Jag är så himla trött och less på allt just nu känns det som. 1 månad kvar av skolan och vi har hur mycket som helst kvar i skolan. Prov, redovisningar, nationella och grupparbeten. Jag får seriöst panik. Som sen över går till stress och sen så börjar min mage kruppa. Jag känner igen händelseförloppet. Inget att rekomendera..



Jag vore ingenting om du inte fanns

Den här låten älskade jag när jag var liten, en tjej mimade till den här på småstjärnorna (som gick för typ 10 år sen?) och självklart sjöng jag med jag också. :p



Valborgshelg

Nu är jag inne på min sista vecka på praktiken, satan vad fort det har gått. Tre veckor har gått med räser fart. Valborgs helgen har varit superduper med vissa undantag, som när min älskling och Johan kraschade med cykeln in till stan på valborgsmässoafton.

Fredagen spenerades mest i sängen sen gick vi över till Elina och åt frukost med henne och Johan. Gomiddag blev det så klart hos Fredriks pappa sen lite mys på altanen innan jag, Fredrik, Elina och Johan gick in och såg på en as dålig film. Lin lover ocg jag kom inte i säng fören klockan 3 på morgonen. Mammas kusin behövde hämtning från krogen och då fick vi agera taxi.

Lördag sov vi mest sen när vi äntligen orkade ta oss upp käkade vi frunsch på max sen åkte vi upp tll våran stuga för att umgås lite med min famlj också. Där bjöds det också på god middag, oxfilé, klyftpotatis och pepparsås(!). Efter middag blev det mys i bastun. Hann sitte ute vid elden nån timme också innan vi gick och la oss.

Helt klart har helgen varit bra. :))

No good

Seriöst alltså vad är det egentligen med folk som raggar på människor som redan är tillsamman med någon? I don't get it. Det är ju så himla illa. Nog för att jag inte heller har varit världens ängen men jag skulle aldrig ragga på någon som redan är upptagen. Never.



RSS 2.0