A ride to remember, eller så har jag ju bara nyss kommit hem

Nu är jag hemma från min mysis. Vi såg the notebook, så bra film alltså. Sen var vi ut en sväng med hans hund, kallt och mörkt. Men som tur hade jag någon som höll mig i handen. Något mer tänker jag inte avslöja mer än att jag ska nog vara med honom imorgon också. PUSS!

Idag fick man paket från alla håll och kanter

Yes! Idag kom mina super snygga sneakers från sneaky steve. Sen hade man också turen att få hem ett paket med en klänning som jag vann på tradera. ;p Niiiceee!Mina nya kärlekar (L)

Filmtajm baby!

Ska mysa på med en snygging ikväll så har raggat lite film tips av mina kära vänner. Har fått tips på lite allt möjligt;
- Shooter
- The notebook
- Juno
- Alphadog
- Mirrors
- Crule intentions
- You don't mess with Zohan
- 10.000
- Wanted
- Shuttler

Tacksam för massa fler förslag! ;)

Rött, orange, gult och grönt

Nu är det verkligen höst, inte en dag  varmare än 10 grader. Löven skiftar färg och faller ner. Frosten på marken på mornarna. Men mysigt är det, på med stickade tröjjor och tjocksockarna. För bättre än så här blir det inte.

Här bor jag
Well i belive in natures laws, and i just wanna be freeMyspys framför top model

Här sitter jag i min jättestora fatpipe tröja, knäsockar och fucked up hår. Nu börjar också top model så ska väl mya ner mig i soffan med mitt jätte stora täcke och en kopp te. Mys på hög nivå säger jag bara.

Från en groda till en annan.
Jag kanske träffar boyen jag tycker om imorgon en snabbis, han skulle klippa sig i stan och så kanske han skulle titta förbi på skolan då också.
Hoppas, hoppas, hoppas!

Duktiga flickor

Ja, då sitter man här på lektionen och försöker skriva om sig själv. Shit svårt att komma på något vettigt att skriva men det blir säker bra i slutänden. Var duktig och  missade bussen i morse så kom typ en timme sent sen kom vi inte heller in i skåpet för att jag råkade bryta av min nyckel förra veckan och Jossan och Linnéa hade glömde sina nycklar. Väldigt lyckat säger jag bara. ^^

En ny vecka med nya möjligheter

Då var det ännu en måndag. Snart ska jag börja dra mig mot skolan. Småföretagnade, lunch, samhälls sen slutar dagen med en svenska lektion. Hemma igen efter skolan måste jag plugga som jag-vet-inte-vad, har prov i marknadsföring på fredag men då är jag ju i Umeå så ska höra om jag kan få göra det på torsdag istället.

Sen måste jag göra klart svenskan då vi har prov i det nästa vecka. Eller var det veckan efter det? Ajja hur som helst måste jag få klart det med.
Kanske att man tränar en sista gång också, kanske.
Roligare än så här blir det inte.


Destination Umeå

Nu är det bokat och klart! Nästa helg drar jag till Umeå och chillar järnet. Shopping och fest står på listan och så kanske man hittar någon snygging att bekanta sig med. Förra gången fungerade det utmärkt iallafall. ;)

Lämna och gå vidare

Jag har bestämt mig, jag ska lägga ner innebandyn. Ett av dom värsta besluten jag tagit. Men med det laget och tränarna, eller tränarna är det inge fel på bara det sätt dom resonerar på, kommer man ingen vart. Man står bara och stampar på samma ställe utan att ta sig framåt.


Men men ibland måste man lämna saker bakom sig och gå vidare.

This solitary moment makes me want to come back homeResumé av fredag och lördag

Helgen har varit bra. I fredags var det mys här på kvarteret med Elina, Johan, Ludvig, F och systrarna. Nog för att systrarna somnade vid 21 - 22. Vi kollade iallafall på film, the grudge. Ettan och tvåan.

Lördag dag hände inte så mycket, jag sov bort halva dagen så när vi klev upp var det bara att fixa lunch åt systrarna. Sen blev det mest mys framför "What happens in vegas".  Johan hade på fredagen lämmnat bilen hos oss så han kom och hämtade den och snackade lite shit. Det slutade med att jag, Elina, Johan och systrarna åkte till thai restaurangen och åt middag.

Denna kväll spenderades också hos mig men mer fartfylld än föregående. Vi tjejer dansade loss och boysen drack öl. Det slutade med att vi bev 2 mer i huset som sov över än tidigare beräknat. Ludvig och Emil däckade i vardagsrummet.
Pojkar, pojkar, pojkar. Vad kan man säga liksom? ;p

Ibland är det dom små orden som är speciella

"Jag tycker om dig. Och jag har svårt att fastna för tjejer så där, så känn dig speciell."Behöver jag säga att jag sa att jag tycker om honom också? Den här dagen kanske inte var allt för dålig iallafall. Det är verkligen inte något frieri eller som att höra någon säga "jag älskar dig" för första gången. Men det betyder lika mycket iallafall, om inte mer? Det här ska jag då leva på tills nästa gång vi ses.


Triss i ensam hemma

Ensam hemma i helgen med systrarna. Så inget festande för mig. Om jag har tur så kanske jag kan flirta hit någon boy som kan hålla mig sällskap.
Behöver lite mys för att bli på bättre humör. Det hade gjort mig helg helt klart. 
Vet vem jag hade velat mysa med men han jobbar imorgon och då kan han börja jätte tidigt på morgonen så får se om han kan komma.

Ibland vill man bara byta liv med någon annan

Usch vilken kass dag. Har inte mått bra på en fläck, eller jo när jag Linnéa och Josefine satt på första lektionen och skrattade åt det mesta. Men annars är det mest bara piss. Beror nog på för lite sömn, hunger och för att en viss människa helt enklet inte går att förstå sig på. Gamla pojkvänner gör det inte heller bättre. Jag ger upp.

I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize


Körkort

En ska har jag kommit underfun med nu, nästa kille jag skaffar ska ha körkort!
Eller egentligen har jag väl kommit på det tidigare men nu är det då ett krav iallafall. Så alltså blir det inga fler 91or förren nästa år. Kanske.

Kvällaktiviteter

Snart ska jag iväg och ha filmkväll med Elina, Johan och F.Haha! Kom just på en små rolig grej.^^ En viss tjej som i vanliga fall inte är så vulgär har varit lite hatisk idag och i och med det så har hon gått runt hela dagen och sagt att hon ska k**lla ikväll. Nästan så jag blev lite rädd för henne. ;p Haha Nu återstår det bara att fråga ut henne i morgon om hon fick till det eller inte. ;)


Hoping for the best, but expecting the worstRSS 2.0