Ousch

Det var ett tag sen jag skev någonting men det kan som bero på allt plugg jag har de har sista veckorna innan praktiken, så här ser mitt schema ut just nu.

  • 29/4 Engelska nationella
  • 30/4 Info layout redovisning
  • 3/5  Turism prov
  • 5/5  Svenska nationella
  • 6/5  UF bolagsstämma
  • 7/5  Religion redovisning
  • 7/5  Engelska nationella
  • 10/5 Turism redovisning
  • 12/5 Engelska redovisning

+ att jag ska trycka in ett svenska prov någonstans också. Usch har ont i magen så mycket som ska göras..

Tjejkväll

Igår var det filmkväll med brudarna hos Emma. Klockan 1 låg jag i sängen efter att ha lämnat bilen hos mam&pap, sett två filmer och ätit massa fruktsallad med vaniljsås. Jäkligt bra kväll med två jäklig bra tjejer. Bättre kunde det inte bli. Vi drog en liten repris idag också, fast då slingade jag och Loggert Emmas hår. Så nu är hon blond och redo för sommarens alla äventyr! Can't wait! ;)

Jobba, resa, plugga?

Har undvikit att uppdatera min blogg eftersom allt jag tänker på är Fredrik och det blir ju lite upprepning med hur många "jag-saknar-honom-mest-i-världen" inlägg som helst efter varnadra så bättre att låta bli.

Från en groda till en annan så är jag också tillbaka i skolan. Det blev en skön uppstart med bara några få lektioner och självstudier på det. Värre är det med alla prov, redovisningar och nationella som ska göras och finslipas. Det är mycket som ska göras innan vi går ut skolan, speciellt vi på handels som bara har 5(!) veckor kvar i skolan. Det är helt sjukt. Nyss började man ju ettan? Och vad tusan ska man hitta på sen? Jobba, resa, plugga? Usch blir vimsig och får panik så fort jag tänker på det.. Sängen nästa säger jag bara!
Saknar min plutt!

Fan alltså. Håller redan på att sakna ihjäl mig efter Fredrik och han åkte ner till Ö-vik igen för bara någon timme sen. Hur tusan ska jag klara två veckor till utan honom? Fan, fan, fan.

Snart kommer sommaren!

Äntligen har man fått sparka igång grillen för första gången i år. Det känns det verkligen som att sommaren är på gång då. NICE!

Valborgs förra året


I only think of the future

Pratade med en kille på msn som jag inte hört av på nästan 3 år, tänk att samma känslor jag hade då som jag inte ens trodde fanns kvar ploppade upp igen. Och konversationen var också i samma stil som förut, även om jag har förändrats en del sen förut (beror nog på att man är äldre och klokare) så kändes det som att jag var 14-15 igen. Läskigt värre.Whaaat?

Hmm satt och kikade igenom min blogg, det finns nästan mer bilder på Fredrik än på mig. Ska bli bättre på att lägga in mer bilder, men inte idag för nu ska jag och träna.

Dagen D

Imorse var jag och lämnade katterna på djursjukhuset för kastrering. Så klockan 16 idag ska jag och hämta mina små igen. Men nu ska jag göra stan en sväng och eventuellt handla om jag orkar. Lite plugg och en promenad i det fina vädret står också på listan.


Påsklov

Nu har jag sagt hejdå till älsklingen som åker iväg till Ö-vik en vecka till. Den här veckan lär till och med bli tråkigare än förra eftersom alla är bortresta på grund av påsklovet. Tur som var har jag en del saker att göra, imorgon ska jag till exempel iväg med katterna till djursjukhuset, tisdag har jag ett möte och så måste jag se till att plugga massor också.

Annars så har påsken varit super bra. Härliga dagar i solen på skotern eller på isen. Kan inte klaga på något.


Super snygg bild från påsken förra året


Första april

Idag kommer min älskling äntligen hem från Örnsköldsvik! I och för sig får jag inte träffa honom än på ett tag, snarare sisådär ikväll kring 21 - 22 tiden. Men jag är lika glad för det iallafall. Dessutom har jag föera grejer jag ska göra idag innan jag åker upp till stugan. Bland annat så måste jag åka och köpa prinskorvarana som jag glömde igår, packa en väska med både kläder åt mig men också Fredrik, kolla så att katterna har allt de behöver och till sist träna om jag hinner.

Det var visst ingen god penna


RSS 2.0