Lets click it!

Make me happy. ;)

Rött?

Jag fick nyss en snilleblixt och fick för mig att jag vill färga håret rött. Inte så där skrikit rött utan mer djuprött eller hur man nu ska förklara. Kikade runt på massa bloggar och såg en tjej som hade the perfect color! Lite avis man blev, men skulle nog aldrig våga att färga det helrött. Tyvärr..


Typ denna färg.

Can't sleep without you

Jag dog inte som jag trodde att jag skulle göra men kul var det då inte. Usch kunde knappt sova. Jag måste ha min älskling som håller om mig och får mig att känna mig trygg. :*

Har inte gjort så mycket idag, legat i sängen och försökt bli av med yrseln och när jag inte har gjort det så slängde jag in nå tvätt i tvättmaskinen. Så tråkigt, hade hellre varit på resebyrån och bokat nå hotell eller hjälpt till i receptionen. Skulle också behövt vara på mattelektionen eftersom vi snart ska ha nationella. ;s Tusaaan...


Seriöst jag dör!

Har inte sovit utan min Fredrik sen oktober-november förra året. ;s Jag kommer dööö.. Min stackars älskling och stackars mig. Saknar honom så mycket så jag skulle kunna börja grina. Cheezes gud vad töntig jag är.^^


Torsdag

Vilket finväder som har kommit till oss, bättre kan det inte bli! Eller jo jag hade kunnat få sitta ute istället för inne när det är så härligt väder. Kan inte påstå att nå mycket mer, har praktik nu medan allt annat rullar på som vanligt. Var och tränade med Matilda tidigare och nu snart ska jag iväg och handla. Kanske åker förbi min sjukling en sväng också, stackarn är magsjuk och har feber.  Men jag måste åka och pussa lite på honom iallafall. :*

Äppelpaj

Det har varit en väldigt lugn dag idag. Nästan för lugn men jag har iallafall fixat att baka en äppelpaj.Blev lite inspirerad från igår.

Mys med bästis

Kom nyss hem från några timmar hos Emma med äppel/hallonpajs bak, tv tittande, hundvalps önska och massa girl talk. Skönt att träffa bruden innan skolan börjar igen och jag drar ut på prao. Kanske hittar dit igen i kväll efter middagen hos Fredriks pappa som jag snart ska åka till. Annars lär jag väl fortsätta städa som jag gjorde igårkväll. :b


Nice price

Usch vilka sköna två dagar jag haft, igår och idag. Igår var jag först och tränade sen rände jag, mamma och Mimmi runt på stan. Hämtade också upp min pulsklocka som jag fått halv av mormor och halvt av mig själv. Fick testa på den idag också när jag och Matilda var på bodypump. Den går som galant(!). :))



Hade väl tänkt gå och sova nu (för att sen gå och låsa upp dörren om två-tre timmar när min kära man kommer hem full och glad). God natt!

Hurtigt

Snart ska jag dra in till stan och träna med Matilda. Det ska bli jävligt skönt att få röra på sig. Förhoppningsvis så kanske jag blir så trött så jag blir jäääkligt avslappnad hos tandläkaren klockan ett. Freddeboy upptäckte att vissa av mina tänder har blivit helt snea. Mysko. ;s


Fan

Finns inget att säga..

Lila, lila, lila

Ibland är ju förändringar jävligt bra så tyckte det var dax då. Väldigt lila och puttinuttit men det blir nog bra till sommaren kommer igång på riktigt här uppe.


 



Hungernöd

Jag håller på att svälta ihjäl! Det är tomt i alla utrymmen där man förvarar mat, vi har ingen frukt, ingenting i skafferiet, inget i kylen eller frysen. Hur tusan hade mamma tänkt att jag skulle överleva? Hon glömde ju dessutom att fylla på mitt konto med lite money money så jag åtminstone kunde åka in till stan och köpa nå. Men icke.






(Älskling om du läser det här och dörren är låst när du kommer hem. Då har jag nog svält ihjäl. Då är det bara att krascha rutan in till mitt rum och kliva in eller så kan du ju vänta till mamma och pappa kommer hem ikäll.)

I'm home!

Lite tomt med uppdatering har det varit på sistone men har haft en trevlig påsk nere i Strömsund med min loverboy, Elina och Johan. Iallafall av det jag kommer ihåg, mycket fylla, soliga dagar och bortappade solbrillisar är bara några av det saker som hände. Nån krasch med skotern blev det också och en kraschade ruta, båda delarna stod Elina för. Men vid skoterkraschen drabbades jag ocskå, med ett vridet knä. Inte så nice. Men nu ska jag gå och mysa med min pojk som ska upp och jobba imorgon. Inget lov för honom. ;) Haha!

Sov gott folket!

Haha så bra!


Bra dag in tha Luleå

Blev Luleå idag med Lina istället för Fredrik eftersom min lillpojk har blivit sjuk. På handlar fronten blev det succe hittade både solbrillor till mig och mamma, träningsbyxor och så köpte jag volymmousse. Sen när jag kom hem hade jag också sån tur att mormor gav mig en påskpresent på 300 kr (!). Hon är som söthon, min mormor. :*

Dagen bästa måste då ha varit när jag var inne på team sportia(?) och provade tränings byxor. Då var det en liten pojke i andra provhytten som prövade en hood tröjja som var alldeles för stor, han hade till och med annan tjocktröja under den,  men han skulle promt ha den. Haha så söt alltså. :b

Partajj!

Shit vad mycket man har fått gjort idag på skolan. Hela projektarbetet inför nästa år är typ klart, okej nu ljög jag. Men vi har fått gjort jätte mycket. Bland annat har vi skaffat en blogg, mejl, sökt sponsorer och beställt hem lite grejer vi ska sälja.

Jag lägntar verkligen till nästa år när vi får börja jobba med det ordentligt! :))

Idag är jag snäll

Bara för att jag var så elak igår mot min Freddeboy så skickade jag en kärleksdikt. Haha. Dock tänker jag inte visa den för allmänheten men Emma vet, hon fick se den. Hon har till och med vidarbefodrat den till sin telefon. Jag lovar att den lilla tjuven tänker skicka den till Marcus. Mitt mästerverk!

Jag är elak



Jag lurade min babe så elakt idag så han fick för sig att jag skulle dumpa honom. Stackarn har gått och varit orolig från lunch enda fram till 3 tiden. Stackars älsklingen. Jag har iallafall super dåligt samvete så nu ska jag gå och mysa med min pojk sen nån gång i framtiden ska jag gottgöra honom 1000 gången om.

April april

Första april idag så man får väl se till att inte gå på något skämt.Funderar också på om jag ska lura min kära och vad jag ska lura honom med. Hmm.. Tåls att tänkas på. Kan lägga in en låt också bara för att den är jävligt bra. :))


RSS 2.0