Piteå havsbad

Nyss hemkommen från Piteå havsbad och kan lugnt säga att jag är dötts trött så som jag, Elina, Johan och Fredrik har hoverat. Men jävligt roligt har det varit. Tror aldrig jag skrattat så mycket som jag gjorde idag, sen bilfärden hem går inte hellar att klaga på. ;) 


Grattis på mig!



Bakning

Shit vad slut jag är. Har bakat hela dagen så jag har nå att bjuda på imorgon när jag fyller år. Och nu ska jag gå och städa rummet. Sen äntligen får jag vila, ska nog ringa Freddeboy. Men först kan det vara en fördel om man vet vart telefonen är, seriöst jag är sämst på att hålla koll på min telefon. Tack och lov så kan man ju låna någon annans och ringa till den. Men om ljudet är avslaget eller om det råkar vara avstängd, då är jag körd. ;s  Blev inget klänningsköp heller. Den var borta. Suck..

I kissed a boy



Sola, träna,film

Åhh, det var sååå skönt att sola. Förstår inte varför jag inte tagit mig tid tidigare? Dum man är, ajja nu är det gjort iallafall.  :)) Antar att Fredrik snart kommer och hämtar mig också eftesom han hade tränat klart för en stund sen så då blir det hem till honom och duscha. Sen vänta in resten av gänget så vi kan se filmen. Har för mig att vi skulle se black hawk down. Pinsamt att jag inte sett den eftersom lille Joel var krigsfilm fantast med stort F, speciellt alla som handlar om andra världskriget. Som man brukar säga, bättre sent än aldrig.

Söndag

Snart ska jag och sola så man blir brun och snygg till födelsedagen. Sen blir det att åka till en Fredrik och se film med han, Elina och Johanl. Känns nästan som att jag bara sett film  hela dagen, först var det shooter på tvn så då såg jag och Freddeboy den, sen kollade vi på guldkompassen och sen ikväll blir det ännu mera film. Sheesez.

Det blev en hård kväll igår.



Emma

Snart kommer Emma hit, seriöst det är allt för länge sen jag var med min tjej. Känns bra att hinna träffa henne innan hon drar till Götet och missar min födelsedag. Vi kommer nog inte göra så mycket mer än att prata (massor), kolla på idol och bara mysa på. :))

Mys, sömnbesvär och god mat

Hemma igen. Mysig kväll igår. Först middag hos en Freddeboys pappa. Satan vad har lagar god mat(!). Nästan så man lust att flytta in där.^^ Sen blev man bjuden på minu och varm choklad, jäkligt gott tillsammans. När vi druckit upp och var nöjda åkte vi till Freddebpys mamma och såg film. Tredje pirates filmen. Fast jag var så trött och när ibumetinen började verka, ja jag har fortfarande svinit ont i magen, somnade jag på fläcken.

Vaknade sen när filmen slutade av att Freddeboygav mig en puss på pannan och frågade om vi skulle lägga oss i sängen istället. Helt borta som man var fick han klä av mig och bära mig till sängen där jag somnade så fort huvudet landade på kudden.

Sov faktiskt väldigt bra inatt. Har inte vaknat sjuttioelva gånger och vridit mig av smärtor. Utan sovit heeela natten lång, måst vara snyggisens sköna säng. Imorse vakande man av att dom leve rövare på övervåningen så man trodde att dom skulle komma genom taket. Sheezes. Klev upp och sen har vi bara myst framför tvn.


Cause this is the last time, I give up this heart of mine



Woot?

Shit alltså, vi kanske ska flytta(?!). Mamma och pappa är och kollar på ett hus just nu, i Bodforsen. Jag vill inte flytta dit. Jag vill bo kvar hära i Heden helst, visst hade jag kunnat tänka mig att flytta. Men inte dit, fy vad drygt. Visst huset var rätt fint på bilderna men det är rätt mycket som måste göras om och jag gjorde ju just om i mitt rum. Nog för att det alltid är kul att göra om men ändå. Nej bodforsen är ett dåligt val. Punkt slut.

Inte bra

Usch vad drygt, jag har fortfarande ont i magen och feber. Ingen sömn inatt heller, stackars Freddeboy som inte heller fått en blund i natt för att han varit så orolig för mig. Vaknat till så fort jag rört på mig. Lite piss att jag missade skridskoåkningen på idrotten idag och så missade jag ännu en nk lektion. Inte bra alltså..

Opereras?

Åh vad kasst, magen har börjat kruppa igen och den här gången tror mamma att det kan vara blindtarmen. Seriöst det kan få vara vad som helst annat men absolut inte blindtarmen. Fan fan fan.

Tisdag

Kom precis hem, sheezes har varit och rännt runt hela dagen. Men nu har jag iallafall fått bort nk:n och så är jag nästan klar med anatomiarbetet. Så nice! Just nu sitter jag bara och väntar på att en viss pojk ska komma hit och sova med mig. Usch har börjat vänja mig att sova med någon hela tiden, så nu klarar jag knappt av att sova själv igen. Illa, riktigt illa. ;p

God morgon

Snart drar jag till skolan, första lektionen är historia, lunsch, personligförsäljning sen sist men inte minst slutar dagen med fritidsturism. Funderar på om man ska ta sig till step in och träna också en sväng men först och främst måste jag göra klart nk innan de ens kommer på tal.  ;p

Myskväll med mamma

Oj redan har man hunnit vara hemma i nästan två timmar. Tiden har bara flygit förbi, jag som bara skulle kolla mejlen en snabbis och sen sätta mig och göra klart nk som ska lämnas in på torsdag. Men den kan vänta till imorgon för jag behöver en lugn eftermiddag och kväll med mammis. :))

Moa filosoferar

Ibland funderar jag verkligen hur vissa människor tänker, säger en sak men visar en annan, lovar någonting men håller det inte, snackar shit om en bakom ryggen men när man konfronterar dom så ljuger dom en rätt upp i ansiktet. Visst en vitlögn då och då för att skippa onödigt bråk men att ljuga någon rätt upp i ansiktet? Varför ska man hålla på så, om man har sagt eller gjort något är det ju bara att stå ör det vare sig det är bra eller dåligt.

Ajja nu ska jag gå till bussen istället för att sitta här och filosofera. Ha en bra dag!

Ohja.

Sista veckan så nu är det bara att ge gärnet på högsta växeln innan det efterlängtade lovet. Idag är det ju förövrigt också den dagen jag ska ta tag i min träning. Sen kan jag nog inte påstå att det kommer hända nå mycket mer spännande idag eller i veckan.

I wanna kiss you, but if I do then I might miss you



Då var det söndag igen.

Usch, jag ogillar söndagar starkt. Inte hatar eftersom dom kan vara bra om man festat för hårt och behöver vila upp sig men annars? Seriöst dom är så himla sega, som idag vad har jag gjort? Vaknade klockan halv 1 med en boy brevid, klev upp, åt frukost, myste framför tvn, ringde Elina, drog in till stan, hem till Freddeboy med henne och Johan, spelade gta där, sen hem och nu sitter jag här och gör ingenting. Väntar på att Elina ska rida klart och sen ska vi två och Johan åka till Freddeboy och se film ännu mera film.
För jag har verkligen fått mycket gjort idag.  


Lite bilder från igår
           

Movienight och guitar hero

Helg helg helg! Ikväll, eller kväll och kväll. Halv 7 iallafall ska jag, Elina, Johan, Fredrik och kanske Ludvig på bio och se Låt den rätte komma in. Den verkar vara riktigt bra faktiskt om jag får säga vad jag tror. :) Sen lär det väl bli att vi åker hem till mig eller Freddeboy och spelar guitar hero. Lugn kväll ikväll men imorgon är det party som står på schemat.

Godnatt

Nej nu ska jag gå och sova. Fredag imorgon, då ska jag supa mig full och glad och glömma allt och alla. Ciao friends.

Step in


Said and done. Nu har jag äntligen fixat ett step in kort, så på måndag ska jag börja träna. Sen på onsdag ska jag och Janne(?) göra ett tränings schema åt mig, nog för att jag mest troligt bara kommer att gå på pass. Men men. :))

Pank?!

Kollade just hur mycket pengar jag har på mitt bankkort, 8 kr och 55 öre. Wiho! Det går ju att göra mycket för, tack och lov är det ju lite mindre än två veckor kvar tills jag fyller år. Men det är ju som sagt ett tag, faaack..

I reach towards the sky I've said my goodbyes



Linslusen

För övrigt kan jag ju också säga att jag var med i tidningen idag. Närmare exakt i Kuriren på sidan 31, eller så kan ni läsa här. Fan vad coolt, noot! :b

Annars har dagen varit lugn, lunch på daggen med Emma. Mys, mys. Sen hade jag engelska prov och samhälls. Mvg säger jag bara eller så händer det bara i mina drömmar.^^ Hoppas, hoppas, hoppas!


Tack och adjö

I don't get it? Varför dissar man någon som man säger att man tycker om? Åh. Nej nu ska jag inte haka upp mig på det här nå mer och gå vidare. I'm done.

Because I'm gonna meet you face to face



Luleå all day long

Heldag i Luleå idag som sagt. Det var till och med två föreläsningar. Båda var väldigt intressanta, speciellt mica. En rullstol som man bland annat kan programera så att det följer efter en. Läskiigt. ;) Sen var det ju musikalen Romeo och Julia, fast inte på kulturenshus utan Norrbottensteatern. Åhh, den var super bra! Han som hade en utav huvudrollerna var bara för sexig, eller hur Linnéa? ;) 

Jag var så exalterad när jag kom hem och fick berätta om allt så i slutet av november ska jag, mamma och systrarna se Ronja Röverdotter på Norrbottensteatern. En riktig tjejdag, först shopping sen Ronja Röverdotter. :))

Tisdag morgon

Idag bär det iväg till Luleå. Först blir det att sitta och lyssna på en föreläsning sen ska vi till kulturenshus och se Romeo & Julia. Sen är det bara engelska plugg som gäller och så tänkte jag gå och fixa ett stepin kort så det blir av någon gång.
Oj klockan är redan 9, det betyder att jag måste äta frukos och fixa det sista.
 Ha en bra dag! :)

Dejt med sängen

Nu ska jag gå och sova. Godnatt! All my love goes to you honeypie;*

Uppdrag slutfört

Då var uppdraget klart, tog längre tid än beräknat så ska väl snart hoppa i säng. Haha Luddet blev så snygg! Kolla bara. ;)


Kvällsplaner

Här sitter jag, framför datorn med en kopp te. Snart kommer Ludvig och då ska jag slinga hans hår sen får jag se var kvällen tar vägen. Än så länge ser det ut som en lugn kväll med lite engelska plugg och bara mysa på själv. Lite tråkigt dock att det inte verkar vara nå bra på tv. Kasst ;s

Rubrik



Hey måndag!

Vilken morgon alltså, jag har hunnit med massor. Duschat, gjort mig i ordning, pluggat, hittat ny musik på youtube och börjat städa lite i mitt rum. Snacka om att vara effektiv och det är till och med 1 timme kvar tills jag ska cylka till bussen. Sköönt!  :)

But I think I’ll be alright



Lördagkväll

Ikväll är det guitar hero kväll med Elina, Johan, Ludvig och Fredrik. Blir nog kanske lite drickande också. Maybe. ;)


Dumma bus som inte har hört av sig nå, sug min ***!

Eller hur ;)

Om ni inte har något annat för er så kan ni ju gå in här. Make me happy!



Annars kan jag ju ta att berätta att jag just nu sitter och lyssnar igenom Lady Gagas nya album, trodde inte att det var någon av låtarna som skulle ha samma klass som just dance men jag hade fel. Lovegame, eh eh (nothing else I can say) och poker face är några bra låtar. :)

Hårt som sten

Då vad man hemma igen efter nästan 24 timmars vistelse borta. Trött, sliten och smutsigt hår. Har också börjat tvivla lite på hur bus vill ha det. Jag tycker ju verkligen om honom men om han gör mig osäker så dumpar jag honom och umgås med någon annan. Aldrig att jag tänker bli sårad, aldrig. Nej jag vet att om jag bara så försöker tillräckligt mycket kan jag kontrollera mina känslor. Men som sagt hellre sårar jag dom än att dom sårar mig.  

I'm not a superhero



Mysfredag

Äntligen fredag! Inte särskillt lång dag, marknadsföring sen turism och på turismen satt vi mest och pratade om vårat projektarbete i 3an. Jag, Anna, Sofia och Elinor som är dom enda som har inriktning turism ska åka utomlands. Hälsa på barnhem och ge dem leksaker osv. Så redan i år ska vi börja söka och samla pengar så man slipper lägga ut så mycker pengar själv. Så 3 veckor i sol och bad blir ett utmärkt projektarbete. :))

Och ikväll är det middag med massa härligt folk, kan inte bli en bättre fredag!

När mörkret faller

Snart bär det iväg till Fredrik för lite filmmys med han, Elina och Johan. Hoppas det blir någon bra film. :)) Från en groda till en annan (som Freddeboy brukar säga). Blir lite små depp när jag inte fått sova med min bus nå än. Men men det är ju helg imorgon så då kanske man får sovbesök. Hoppas! :))

Klänningar

Jag fyller ju år snart, eller snart och snart 28 oktober, iallafall så har jag börjat kolla på klänningar redan nu. Har hittat en jätte fin men vet inte om det är riktigt min stil. Men som sagt jag har ju ett till tag på mig att leta.

Min allra äldsta vän, en ängel.





Du har ett val, se det positiva eller det negativa

Usch vilken usel morgon, blir väckt av Joel. För att han skickade ett (j*vla) sms sen när man kliver upp inser man att det regnar.. Fy tusan alltså. Jag känner mig verkligen inte pepp på att gå till skolan, nej nej. idrottslektion första timmen också, skogsorientering. Wiho..

Men då ska man ju se det från den ljusa sidan så då gör jag väl det.

Blev väckt av en av mina bästa vänner Joel för att han skickade ett sms, tack och lov för det för annars hade jag nog försovit mig. Regnar gör det också och vi har skogsorientering första timmen. Men det betyder ju bara att det är bättre syreupptag i luften när vi ska irra runt i skogen. Sen när man ska hem kan jag gå och mysa under ett paraply och känna mig så där fabulous när man hoppar omkring i vattenpölarna. Eller ja, inte för att jag gör det. Jag hoppar nog omkring för att jag inte vill trampa på någon mask som ligger på vägen. ;)

Believe me, and don't think twice



Luleå med boysen

Nu tänkte jag uppdatera lite igen, har haft fullt upp hela dagen så passar på nu innan Jonas kommer och gör mig sällskap. Började med skola till 12.30 typ sen orkade inte mitt kära huvud mer så jag åkte hem. Men på vägen hem mötte jag Johan och Fredrik som skulle till Luleå så hopp in i bilen och till Luleå. Hemma igen bjöd Elina på äppelpaj och så blev det lite mys me Johans kattunge. Har också hunnit med att övningsköra en sväng. Och nu sitter jag som sagt och väntar på Jonas eftersom jag inte kunde vara meed min bus idag för att han var sjuk. ;s

I'm not the answer



Oktobers horoskop

Skorpionen
Du är karismatisk, energisk, sensuell, sexig och på hugget. Oktober blir en vild och härlig höstmånad, och särskilt under de första två veckorna fokuserar du på kärlek och sex. Du kan få vanvettig fart på ett förhållande du redan har, eller kasta dig in i något helt nytt. Alternativ saknas inte, snarare kan du ha svårt att bli av med alla som faller för dig. Turen är dessutom på din sida så en del saker som skulle kunna föra med sig trassel gör helt enkelt inte det - inte för dig i alla fall. Däremot kanske omgivningen får en del bekymmer.
Bästa chansen: Oxe, Lejon, Våg, Skorpion.
Bästa stället: Överallt.
Bästa datumen: 1-2/10.




Haha! Då vet jag vad jag har att vänta då. ^^

Gratis lyx

Vilken lyx middag man fick idag, blev bjuden på middag av bus på panelen(!). D v s billigaste maträtten går typ på 200 spänn. Han är allt bra söt. Jag tänkte att vi skulle gå och äta på kina restauragen som dyrast men icke då. Det hade inte han tänkt sig. Ajja jag klagar inte, men lite dåligt samvete får jag eftersom han är så snäll och har bjudit mig typ överallt där vi varit, på bio, på krogen och nu på en av stans dyraste restauragen. Vilket kap jag har hittat alltså! :))


Ta det lungt



Alla gör vi fel



My new BBF

Ojojoj, säger jag bara. Kollade just på Parit Hiltons program, ja just den när hon ska välja en ny bästis. Sheezes säger jag bara.^^

Ny vecka och en ny måndag.

Äntligen ska jag få träffa bus! Men först är det ju skola några timmar, men det går fort. Bara marknadsföringsprov, jobba med UF företaget, lunch, samhälls och sist men inte minst svenska.

Usch nä nu ska jag göra mig i ordning det sista sen kila till skolan, nu är jag less på att kolla på tvshop. ;p


Loving is effecting me, count all the times



Jag vill

Seriöst kan inte min mamma komma hem snart? Jag är lite smått hungrig nu eftersom jag inte ätit på hela dagen. Senast jag åt var middagen igår typ. Sen saknar jag min "kavajkarl" också. (Loggert du vet vad jag menar!)
Jag vill ha måndag nu så jag får träffa bus.

Back to buissness

Home sweet home. Jäkligt roligt att komma bort några dagar men det är alltid bäst när man kommer hem igen. 6 timmars bussresa hem är inte så nice, men så går det när man försover sig och missar tåget.^^ Dock tycker jag att det var lite förståligt när tåget gick kring 6 tiden på morgonen och man har varit upp rätt länge.

Juste det blev ju lite shopping igår också, en topp, vantar, lite smink, en väst, underkläder och strumpbyxor i olika färger.  Riktigt mysig dag var det. Som avslutades framför Ice Age 2. ;p


Skridskor

Jag och Fialotta kollar på Stjärnor på is. Haha. "Jag tycker att man måste vara lite hård annars funkar det inte" . Dagens citat säger jag bara.^^


Min gullepojk :)

"Okey, bara för att du är det finaste jag sett."
 
Åh, han är bara för söt. Nu vill jag hem! Dock så kommer jag ändå inte kunna träffa honom förren måndag. Men har övertalat honom att skicka en bild på sig eller två så jag har iallafall något att titta på när jag är här borta. :))


It's not always easy and sometimes life can be deceiving



Från Fia till Moa, with love.

Shopping och tågbekymmer

Shopping idag, men först ska vi bara göra oss klara eller snarare Fia. Själv sitter man färdig sminkad och påklädd redo att gå. Har kommit fram till att jag måste köpa en ny fondation sen får vi se vad som kan tänkas följa med hem. Appro på hem, det blir nog mest troligt tåg hem istället för buss som det var tänkt först. Hoppas det går att boka om biljetten.
Orkar verkligen inte sitta på en buss i typ 5 timmar. ;s


Special á la Mofi

Jag och Fialotta var nyss och handlade lite middag, vi tänkte göra en sallad. Dock vet jag inte om den smakar så bra. Men den ser då god ut.^^

Recept
Gul honungsmelon
Röda körsbärstomater
Grönt äpple
Salladsmajs
Gröna ärtskidor
Gul paprika
Kyckling

Som ni ser kör vi på filosofin att äta något av alla olika färger. ;)

Lunch, biljard och en fika här och där

Nu är jag hemma hos Loggert igen, blev lunch med henne, André och Alex på Lovely. Sen gick jag tillbaka hem till henne och då ringde mr O så har varit med honom, spelat biljard och bara umgåtts. Nu ska jag och Fialotta ut på stan igen och göra nå ärenden och så blir det att gå och fika.

Lunchtime

Snart kommer Loggert och hämtar mig. Har låtit mig övertalas så ska äta lunch på hennes skola, ousch börjar nästan ångra mig. Ajja får väl tänka att jag får gratis luch. Och gratis är ju alltid gott. Sitter och pratar med lilla Joel under tiden för att underhålla mig. Ur högtalarna dunkar också Govenor Andy.


Jusste

Följ min blogg med bloggkoll

Fredag

"Sanningen är i likhet med moralen, något relativt:
det finns inga fakta, bara tolkningar."




Tänkte starta dagen med ett ordspråk. Nu har alltså Loggert åkt till skolan och jag sitter här själv i hennes rum, tänke gå och duscha sen sätta mig och plugga lite tills mr O skulle höra av sig där vid 12 tiden. Det ska bli roligt att träffa honom, för det var ju ett tag sen nu. Senaste gången var i början av sommaren. ^^

Nej nu hör jag hur duschen skriker efter mig. Ciao!


I'm alive!

Nu är jag äntligen framme i Umeå, tänkte bara göra en snabb uppdatering så ni vet att jag lever. God natt!


Snart drar jag

Onsdag idag och det betyder att jag åker imorgon! Iiiihh! Kom inte att tänka på att det faktiskt bara är en dag tills jag lämnar Boden för en helg. Det ska bli så roligt att träffa Fialotta igen och umgås med henne en hel helg. Synd bara att Emma inte kunde följa med ner. Nästa gång bruden ska både jag och du hälsa på Loggert! ;)

RSS 2.0