Moving

Idag blir det ikea för min, mammas och mormors del. En riktig "tjejdag" eller vad man nu ska säga. Ska köpa lite tjoffs till lägenheten, dock är det ett tag kvar tills jag och Freddeboy flyttar men passar på att ladda upp med grejer redan nu. Shit alltså vad jag längtar!! :)))

Ledig lördag

Härligt att få vara ledig en lördag, annars har jag som jobbat de flesta helgerna nu på sistone. Tråkiga är väl då att jag sitter hemma helt själv. Min babe kommer kanske hem vid två tiden, men det återstår ju som att se. Hade tänkt fördriva tiden med att spela the sims 3. See yoou.

Slösa eller spara

Kuljul, idag jobbar jag till halv 10 medans min käre boyfriend kanske ska åka på pdol och få vip pass till dead by april. Snacka om fusk! Jag hade också velat åka dit både idag och imorgon men icke, man får jobba och slita. En sak som är bättre för mig är ju att jag tjänar pengar medans Fredrik slösar. Ha! Den du babe! Fast det spelar inte så stor roll iallafall för han tjänar ju ganska mycket mer iallafall. Den här månaden tror jag han tjänade nästan 15.000 kr mer än mig. Tusan alltså.^^

Korta notiser om vad jag gör nu för tiden

Har insett att jag blivit väldigt oaktiv på att uppdatera. Har mycket jag skulle kunna skriva och berätta om men nje det blir inte av. Så fort jag sätter mig ner för att berätta någonting tappar jag lusten, eller ja nått i den stilen iallafall. Ska göra ett försök att berätta vad som har hänt nu på sistone.

 • Jag och Fredrik skaffade först en sen två kissebebisar.
 • Hunnit avmaskat dom en gång och ska snart göra det igen, Alice och Saga tyckte inte om det.
 • Vi har sökt efter en lägenhet och äntligen hittat en så i oktober flyttar vi.
 • All min lediga tid spenderas åt att leta grejer till lägenheten.
 • Jag jobbar på Bodens camping och har reflekterat över att i Norge kan dom inte veta vad en cykelhjälm är för kanske 99,9% av alla ungar cyklar utan. Till och med dom allra minsta som cyklar med stödhjul. Oansvarigt säger jag bara.
 • Jag har en av världens bästa chefer.
 • Vi har börjat göra om köket i stugan så där är man till som tätt. Var dit en sväng igår och åt middag med famljen och mormor&morfar. (Ska jag vara helt ärlig så längtar jag tills jag får skaffa en egen stuga vid någon sjö och vara där varje helg och tota på).
 • Jag har lämnat in min telefon på lagning för typ 1 månad sen och den har fortfarande inte kommit tillbaka.
 • Har också börjat titta på olika universitet och deras utbildningar. Det lutar åt Kalmar. Men först blir det att jobba något år.
 • Jag och Fredrik har varit tillsammans i ett halvår, det var i och för sig 26 juni så på söndag är det dax för 7 månader. (Shit vad fort tidan går!).
 • Emma har äntligen tapetserat klart så man har varit dit och kikat, gud va snyggt det blev! (Längtar ännu mer tills jag och Fredrik får våran.)
 • Katterna har hunnit bli större så nu är det fullrulle HELA tiden.
 • Jag har shit roligt varje dag och skrattar så jag får ont i magen eftersom jag har en sån underbar kille. (Som kan kläcka ur sig dom knäppaste, roligaste och smartaste kommentarerna och hålla minen).
 • Mammas kusin från Trollhättan var upp med sin dotter och kille hit till Boden så då blev det en mindra släktträff. Underbart, underbart.
 • Jag funderar på att börja spela innebandy igen men det är någonting som tar emot.
 • Och sist men inte minst, jag längtar tills skolan börjar igen(?!).

 

          
Lägger in en låt här på slutet också som påminner mig om åren som gått.

Woot?

Hmm, har börjar undra vad det är för fel på min kropp. Den spelar mig ett jäkla spratt, jag är lika känslig som jag är när jag har mens, börjar lipa för minsta lilla och har världens fetaste humörsvängningar. Fy tusan alltså. Den ska ju komma först om några veckor.

Luleå

Idag har jag och tha family haft en familjedag. Så vi drog till Luleå och shoppade, det blev en hel del och mamma fick stå för hela kalaset. Jag har en snäll mamma jag. Men eftersom jag är en sån snäll dotter ska hon få tillbaka pengarna för det jag köpte. Bland annat så köpte jag en tröja åt min babe eftersom den stackarn jobbade hela dagen och inte kunde följa med.

Torsdagkvällen kommer spenderas på rubinvägen, en liten släktträff skulle man nog kunna säga. Trevligt, trevligt. :)

Sola

Äntligen har finvädret kommit tillbaka och jag kan ligga och sola hela dagen. Eller ja, en stund ialafall börjar jobba klockan 12.00 och slutar 20.00. Men först är det ut i solen och steka. Ha en bra dag! :)

Födelsedag

Ska och fika hos Emma senare men nu måste jag gå och ta en powernap så man orkar trycka i sig massa gosaker. Godnatt.

Idag är det ingen vanlig dag....för idag är det Emmas födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra!

The secretDet här mina kära vänner är min hemlis, mitt och Fredriks nya tillskott. Saga. 8 veckor gammal. Fast jag skulle nog säga ung. En väldigt mysig ung dam som följde med oss hem igår. Sovit i sängen mellan mig och Fredrik har hon gjort i natt, Alice var väl inte allt så förtjust i början när någon annan lekte med hennes leksaker och mös med hennes matte och husse. Men nu är det då frid och fröjd.

Snart snart snart

Det märktes på Alice att både jag och Fredrik har jobbat hela dagen. Först stod hon och jamade bakom dörren och var jätte mysig och ville mysa. Men sen då jävlar, då måste hon ätit nå för hon blev jätte busig och började springa runt som en tok och klättra upp på allt, bita en i fingrarna och tugga på posten. Min bus. :))

Happy

Shit alltså, tänk vad ett telefonsamtal kan göra en så här glad! Längtar som tusan nu till torsdag (Mattan vet inte om det blir någon träning för mig då ;)) men tänker inte avslöja någonting nu. Det får helt enkelt vara en hemlis till på torsdag. See yoou later! ;)Typ såhär glad, fast ännu mera^^

Nytt

Har suttit och hjälpt syster med sin blogg så blev lite sugen på att förnya lite själv också. Så nu är det på g. Ni kan ju passa på att klicka här  och här också.

Long time no see

Det har varit lite inaktivt med bloggandet på sistone, men jag har haft fullt upp med att jobba, umgås med nära och kära, ha roligt och uppfostra min lilla prinsessa. Det märks att hon har blivit större, fast fortfarande lika klumpig. Vet inte hur ånga gånger hon har bedömt avståndet fel och hoppat in i bordet istllet för på det. Min lilla plutt.

Bio med kusiner, systrar och Fredrik, middag hos Fredriks pappa, jobb på campingen med Emma m.f, bowling+middag med Loggert, André, Emma och Fredrik har man också avklarat. Så som mycket mer som jag inte orkar skriva.

See you later aligator!

RSS 2.0