Lets rock the world babe!

Då har det blivit måndag igen och bara nån futtig dag kvar på december och år 2008. Som vanligt dessa dagar är jag med min bitch, fast just i denna stund hjälper han sin pappa att spika upp nå lister medans jag sitter hära och funderar vad som kan tänkas vara nödvändig att ha ikväll. Jag och Freddeboy ska nämligen ut och pimpla, grilla korv och bara mysa på i vintervädret. Jag hatar att pimpla men vad gör man inte för kärleken? Lite måste man ju offra sig iallafall. ;)

Lay All Your Love On Me



Mellandagsrea

Satan vad jag har ont i fötterna. Lånade Elinas skor idag när jag, hon, Freddeboy och Elinas mamma var till Luleå. Snacka om att man fick ont i fossisarna när man inte är van att gå i dom skorna. ;s Tur som var hittade jag iallafall flera tröjor som var värt besväret.

Mina damer och herrar här med..

.. kan jag officiellt säga att Freddeboy är min bitch. Vi har äntligen kommit fram till att vi tycker om varandra lite. Fast enligt alla andra är vi väl redan tillsammans eftersom vi har umgåtts 24/7 typ i två månader men vi var för dumma för att in se att vi gillade varandra. Men nu har vi iallafall insett det. Och som man säger "bättre sent än aldrig".

Det kallas kärlek

Haha jag älskar denna! Fredrik och jag sitter alltid och garvar när vi ser den, så bäst alltså. ^^


Moa i ett nötskal

Haha! måste bara berätta om en sak som infträffade alldeles nyss. Att jag är lite smått förvirrad och förlägger grejer lite då och då är ju inget nytt. Men det här tog priset. ^^

Började med att Fredrik ringde till mig men jag svarade inte så då skrev han på msn.

Fredrik - Vad seg du var på att svara nu då :p
Moa - Jo men gick iväg med telefonen och nu vet jag inte vart den är
Moa - Jag i ett nötskal
Fredrik - Haha joo

Sen fortsatte vi prata lite och bestämde att jag skulle komma till honom istället för att han skulle komma hit men först skulle jag bara dammsuga. Och vad hittar jag inte i soffan när jag ställer mig upp? Jo min telefon. Jag hade alltså inte hört den för att jag satt på den när han ringde. Så smaart jag är. ^^

Flamms hit och dit

Har varit på stan med mamma en sväng tidigare idag, köpte de sista julklapparna till kusinerna och syster. Sen blev det lite annat också. Nu har jag iallafall kläder till julafton och så har jag fixat nyårskläderna(!). Så skönt att ha gjort bort det. Nu ska jag dammsuga sen åka till Freddeboy. See you.


Bara ...

.. tre dagar till julafton och jag softar på som bara den. Anstränger mig inte en gutta mer än när jag och Tilda är och tränar på steppen. Appro på det så blev det spinning  och core idag. Imorgon varierar vi lite och kör på bodycombat. Annas har dagen varit lugn, sov till 2 men då får man göra om man går och lägger sig halv 6 på morgonen. Sen har det inte hänt så mycket mer. Fjärde advent är det ju också idag. peace

Jingle bells, jingle bells..

Julmusiken dånar från högtalarna och det luktar pepparkakor i hela huset. Mamma håller också på att slå in massa julklappar. Jag och mr Lundh Sist kom gansak nyss hem från stan, julmat har köpts och så har vi pantat massa burkar. Annars kan jag inte säga att det hänt så mycket mer idag. Eller jo, imorse fick vi åka in till stan halv 6 på morognen och hämta en viss person som inte mådde allt för bra.

Jullov!

Äntligen jullov! Vilken lång skoldag det blev idag, började 9.30 och slutade 9.50. Inte så värt. Men men nu är det iallafall lov. Finally! Vi har fått vårat första jobb för företaget också. Julstädning hos en kvinna i Heden. *Money money* ;)

Gårdagen var också riktigt nice, klev upp vid 10, gjorde sig i ordning sen åkte jag och Freddeboy till Luleå och handlade julklappar. Vi kände oss lite grann som ett gift par när man gick in på barnens hus och liknande affärer för att köpa julklappar åt barnen.^^  Haha samma sak när vi köpte min mammas julklapp. Me men så kan det gå. :b

Onsdag

Nu går det lite segt med att blogga, men ar man fullt upp mad att umgås med en viss pojk så har man. ;p Har inte hänt så mycket idag, började 10 och slutade 11. Sen har jag bara varit med Freddeboy, snart kommer han också och hämtar mig så ska jag och Matilda och träna på steppen. Bodyjam, ihh! Är lite små nervös eftersom jag inte provat de tidigare men det går säkert bra. Önska mig lycka till! Ciao. :))

Less gånger trehundraelva miljoner elefanter eller nå ..?

Skulle behöva plugga nu, historia och göra klart hemprovet. Men det tar emot, så in i helvete. Fan.. Provet imorgon kommer att gå piss dåligt och det är mitt eget fel. Nej nu ids jag inte det hära, ska gå och lägga mig i plurret tills Freddeboy kommer hit. Kan passa på att lägga in en låt också.



14 december

Ja, vad ska man skriva? Helgen har varit underbart bra fast både jag och Freddeboy varit snoriga och haft/har ont i halsen. Jag ligger nog lite bättre till med att bli frisk igen, bara lite förkyld nu till skillnad från den där andra pricken. Så vad har vi gjort denna lucia helg då? Jadu det var ju ett lätt svar, vi har gjort absolut ingenting. Eller nu ljög jag lite, vi har ätit go middag hos hans pappa, sett film, sovit bort både gårdagen och dagen idag sen har jag pluggat lite och Freddeboy har satt upp två lampor åt mamma. Nyss var jag och mamma ut på en prommis också, jäääkligt skönt var det. 

Tänkte och passa på att lägga in den här låten. peace.




Lördag

Sitter nu hemma hos Feddeboy och kikar på aftonbladets sida. Medans han och hans bror spelar GTA, sikka nöörds.^^  SKa nog göra dom sällskap nu. Later dudes. :))

Juste lucia idag också, glömde att lusssa hos mormor men får se om jag gör det senare.

Soo sweet

Aww, har jag en söt pojke hos mig eller vad? Frågade om han skulle skotta gården när vi kom hem från stan nyss. Mitt i natten och allt. Sikken gounge;*


Sjuk

Idag har jag varit riktigt duktig fast lite små dum också. Åkte till skolan fast jag var dunderförkyld och åkte först skridskor på idrotten sen skrev jag två prov. Samhälls som jag missade igår och nk idag.  Kan inte direkt påstå att nk provet gick nå vidare men hoppas på ett g iallafall. Nu sitter jag och dricker te hos Freddeboy så vi snorar ikapp. Stackarn blev smittad av mig, inte så konstig dock. ^^ Nu försöker han också att övertala mig att spela nå spel, fear heter det tror jag. Får se hur det blir med det.

Onsdag

Har suttit här i lite mer än en timme nu, på exakt samma ställe i min soffa och försökt plugga till nk provet imorgon. Går inte så bra som jag vill att det ska gå, men morgondagen får utvisa hur bra det fastnat egentligen.

Ajja åter till idag. Fast jag fortfarande bråkar med min hals och huvud och har ont så åkte jag tll skolan idag, tekniskt sett till campingen eftersom jag råkade försova mig lite och blev lite sen eftersom vi skulle kliva på bussen där som skulle ta oss till Klinten -> Brittas pensionat -> Försvarsmuséeet -> Peab travet och sist men inte minst till skolan igen fast jag och Emma hoppade av i stan. :b Otroligt intressant och rolig dag. Speciellt bussresan med min favortit Emmapemma. ;*





Puss gullet ;)

Sjuk, sjukare, sjukast

Vilken väckning man fick imorse, Johan kommer in stromandes i rummet när jag och Fredrik låg och sov så gott. både jag och Freddeboy var trött så vi sov vidare en stund medans Johan kollade på tv. Vakande också med värlsdens halsont och lite feber. Jag har inte tid att vara sjuk, vi har prov imorgon fast i och för sig ska vi som går turism följa med lärlings med en rund tur med Åsa som guide. Hoppas jag känner mig lite kryare imorgon så jag kan följa med! :))




Last call

Snart kommer nog Freddeboy och hämtar mig. Sen blir det att åka hem till honom och se på film, kanske blir så att jag sover där också. Det hade varit mysigt. Allt bör mig ikväll. Ciao! :)

Jag har blivit handikappad?!

Åhhhh, jag är helt okontaktbaar. Eller det var nog fel ord, rättare sagt kan jag inte svara på sms osv. Eftersom jag har slut gratis sms och jag tänker inte fylla på telefonen eftersom jag ska byta från telia till halebop. It sucks.. Jag känner mig helt handikappad, buhu. 

Inser nu hur jävla beroende jag är av min kära telefon, my liife.  Det är illa Moa, riktigt illa. ^^

Du och jag tittar nog i olika speglar, för jag kan inte se vad du menar.

Hittade den här låten på en blogg jag bläddrade förbi, texten är så klockren så var tvungen att lägga upp den. Enjoy


För jag ska bli en eskimåååå

Försöker sitta och plugga till nk provet om energi som jag ska ha på torsdag men det är så mycket annat som lockar. Till exempel så befinner sig Freddeboy ca 50 meter bort om ens det. Kanske tur att han inte vet att jag åkte hem från skolan, annars hade jag nog inte fått plugga ifred. :b

Ska försöka dra ut med mamma på en prommis så vi kan dela ut nå flygblad också, men det är ju så förbaskat kallt idag. Imorse var det -25(!) här i Heden. Inte så nice. ;S Snart måste man ju börja klä sig som en eskimå för att överleva denna kyla. ^^

Snart är det jul

Julbord till middag, mums! Dock tog det lite tid innan man fick maten eftersom kören skulle sjunga innan, Kajsarajsa sjöng solo också. Riktigt bra gjort fast hon är lite förkyld.

Mys söndag

Freddeboy åkte precis lite små tråkigt för nu har jag ingenting att göra. Vi städa rummet mit igår så inte ens det kan jag roa mig med. Sitter och slö tittar på 3an, någon tjej som blir förvandlad till sin förebild Jennifer Lopez. Ganska intressant när man inte har så mycke meratt göra och nu börjar Fab 5. Länge sen man såg det.

Juste det är ju andra advent nu idag också, inte länge kvar till juul. :)

Tomten ge mig

I år är min önskelista lång, den hade kunnat vara dubbelt så lång om inte mera men jag ides inte skriva ner allt. Helt enkelt too much!

Sängkläder
Stövlar, skosöder
Mineralsmink
Locktång, minst 38 mm
Björn Axen volym master
Håkansson the vitamin spray
Necessär
Underkläder
Smycken
Klockan, Ur&penn
Samsung F480 Touchwiz eller en Apple iPhone 3G
Träningskläder
Nya glasögon
13" Macbook

Fredag

Fredag, fredag, fredag. Vad mer behöver man säga liksom? Det blir en jääävligt lugn kväll för mig, längtar tills Fredrik har tränat klart så jag kan få mysa med goungen. Kanske se någon film eller gå över till Johan och Elina. Men som sagt det återstår att se. Over and out ;p

Nöjd tjej

Då var det bara en dag kvar på veckan sen är det äntligen helg. Luleå med Emma står på schemat sen får jag se vad mer som kan tänkas hemma. Nu sitter jag iallafall och väntar på att Fredrik ska komma sen blir det väl att hoppa dirket i sängen eller kanske se någon film innan man somnar. Hur som helst blir det hur mysigt som helst att sova med honom. ;*

Btw mötet gick super och dom bjöd på smörgåstårta så jag är NÖJD.
Godnatt!

Torsdag

Då var klockan lite efter halv 6 och jag ska snart börja göra mig i ordning sen järnet upp till klinten för möte. Dock förstår jag inte hur jag ska palla någon timme dära när huvudet spränger och jag är jätte trött. Verkligen ingen bra kombination. Rätt dryg dag har det varit också, kan då lugnt meddela att gårdagen var bättre med lussebak tillsammans med Elina. Då kan man börja parata om riktigta christmas feelings specillt nu också när mamma håller på att byta gardiner lite här och var i huset. Senare ikväll när jag kommer hem ska jag nog be mamma värma glögg sen mysa ner mig i soffan framför Bridget Jones filmerna. Mysigt värre säger jag bara. :))

Whoa, Black Betty (Bam-ba-Lam)



Ännu mera less

Egentligen skulle jag behövt sitta och plugga nu men jag känner mig helt omotiverad. Ungefär som om man skulle försöka lära en elefant att stå på huvudet, dvs helt omöjligt.  Svenska papprena ligger där på bordet och skriker på mig men då höjjer jag bara musiken ännu mera och sjunker in i mina egna tankar. Funderar på om jag ska boka in mig på något pass på steppen men inte heller det är tillräckligt motiverande. Jag vill bara krypa under täcket och aldrig komma fram. Eller jo på julafton, öppna julklapparna sen gömma mig under täcket igen. Inte förren nästa år vill jag komma fram eller kanske 2010. Känns som om all den positivitet jag haft tidigare har runnit rakt ut i ingenting. Great..

Skoltrött ab

Jag börjar bli så himmla trött på skolan. Det är krig med mig själv varje morgon när jag ska kämpa mig upp ur den där sköna sängen jag har, som dessutom lockar ännu mera när man har en söt pojk som brukar ligga och hålla om en om nätterna.  Tack och lov är det ju snart jullov så man får vila upp sig men tills dess, hur ska jag orka ta mig upp på mornarna?

Kan ju också passa på att säga att jag fick mvg på personlig försäljningsprovet. Nice nice.

RSS 2.0