Mio, banken och plugg

Första dagen på lovet och jag vaknade typ 7. Ajja nu har jag då hunnit plugga lite teori och myst med kissarna. Ska snart iväg till stan med mamma och kika på nån hallmöbel sen till banken och fixa lite. Hade tänkt passa på att bjuda mamma på lunch idag. Det blev över en hel del från tacopajen igår som jag och Fredrik laga tillsammans så då passar det ju super att bjussa mamma. See you later!
Så här ser min dag ut

  • Skola
  • Tvätta
  • Åka förbi Fredriks mamma och hämta lite grejer
  • Hem till mam&pap och prismärka de vi hämtade i Vittjärv
  • Åka hem till lägenheten
  • Teoriplugg
  • Göra klart rättskunskapen


Usch dagen är för kort, skulle behöva några extra timmar så jag hinner allt. ;s

Inte ett mvg här inte

Ja, vad ska man säga engelska provet igår gick käpprätt åt helvete. Har väldigt tur om jag ens klarar g- på sin höjd. Efter det misslyckandet så åkte jag och Fredrik hem till mam&pap för lite middag. Sen var det bara att prismärka alla grejer till arcusmarknaden som är på lördag. Kom hem vid halv 9 - 9 och var död.

Prov

Ska egentligen sitta och plugga englska nu, har prov på onsdag och det är bland annat typ 300 glosor. Inte så pepp. Sen känns det som att jag har 100 läxor till, usch jag kommer att få magsår. Som att det inte är nog med det är jag svin hungrig och ids inte göra något att äta. Haha tyck synd om mig.^^

Godmorgon!

Jag är uppe klockan 8 och börjar inte fören 12.20. Det är illa. Men jag har hunnit mer rätt mycket nu på morgonen och hinner med ännu mera innan klockan är "gå-till-bussen" typ där vid 11.40. Skönt med fredag, endast två lektioner som inte är särskillt jobbiga. Info layout och idrott sen slutar jag då blir det järnet hem plocka lite i lägenheten tills fredrik kommer, då ska vi och storhandla sen blir det järnet hem till mam&pap för gomiddag! :))

Snart kan man se igen

Nu har jag beställ nya glasögon. Äntligen säger jag bara!

Eko?

Nu har det äntilgen börjat se riktigt vettigt ut i lägenheten (även fast vi inte fått upp något på väggarna än). Dock kan det ju vara en fördel om man har något att stoppa upp på väggarna också. :b

Måste bara nämna en sak som irriterar mig så otroligt mycket just nu är att jag inte kommer in på proffice sidan så jag kan föra in timmarna så jag får money money är jag var på resebyrån.

091013

Istället för att åka till LTU som alla andra på hela skolan verkar göra så är jag kvar i stan och jobbar. Det blir fyra timmar idag och fyra timmar imorgon på resebyrån. Lugnt och skönt är det hära, alla har åkt till Skövde förutom Annika som jag har sällskap med dom här två dagarna. Nice! :))

Kanske borde gå och sova

Jag är fortfarande uppe, borde egentligen legat i sängen för länge sen om jag hade velat vakna pigg och glad imorgon. Skulle också haft sovmorgon men istället kliver jag upp typ 7 och åker och jobbar. Fast ska väl inte klaga, babe kliver upp ännu tidigare än mig och han har heller inte gått och lagt sig.

Saknar mina små också. Dom från Wikstens var och listade i vardagsrummet idag så Saga och Alice får bo hos Fredriks pappa några dagar till. Svin tomt i lägenheten när inte dom far omkring som tokar för att sen komma och sova i ens knä.


Tja!

Borta, kommer hem ikv.

Puss på babe

Hektisk dag alltså. Jag och Fredrik har flängt runt hit och dit nästan hela dagen, nu nyss kom vi hem från fredrik pappa så vi slapp laga middag ikväll. Lämnade katterna där också eftersom dom ska komma från wikstens och lista hemma hos oss imorgon. Tror inte dom skulle uppskatta att få jaga en katt eller två när dom bär in listerna.^^

Aww, vilken söt pojke jag är tillsammans med. Han står och diskar utan att nån ens har nämnt det. Min babe är helt enkelt bäst! :*

Lördagkväll

Jag och babe kom nyss hem från Blå ängeln. Vi var helt enkelt för lat för att laga mat ikväll, det blev en sväng förbi kioskpiraten också när vi lika var ute och gick. Hyrde en film och babe köpte nå cigaretter/cigarrer(?) så nu står han ute på balkongen och röker. Usch vad äckligt. Det är väldigt få grejer jag hatar lika mycket som rökning, man skadar sig själv + alla som står i närheten. Dessutom luktar det rövhål om dom som röker. Huvva.

Får se om vi får besök av Elina och Johan ikväll också, var ett tag sen vi umgicks nu. :)

Tapetsering, jobb och ikea

Jag har taggat ner några kilo från förra inlägget. Känner mig rätt lugn och sansad faktiskt. Fredrik och hans pappa håller på att tapetsera en fondvägg i vardagsrummet medans jag sitter på facebook och kikar runt. Hade tänkt gå en prommis men vågar inte riktigt göra det själv eftersom man går förbi Prästholmen och där vet man ju inte vad det finns för äckliga turkar och andra psykomänniskor.

Sen till veckan som kommer ska jag, mamma och Fredriks mamma åka till ikea och köpa lite prylar sen ska jag och jobba på resebyrån när alla där ska ner till skövde på tisdag och onsdag. Det blir nice.

.

Jag är så less så jag vill bara ge dig en fet utskällning. Man gör fan inte så hära.
Jävla idiot!

Nyflyttad

I fredags gick flyttlassen till Renvägen så nu bor jag och Freddeboy officiellt i TG numera. Katterna flyttade in igår. Dom bo en sväng hos Fredriks pappa ftersom vi inte ville ha dom springandes över allt i allt flyttstök. Vi hade tur som fick tillbaka dom överhuvudtaget eftersom Svenne hade blivit väldigt fäst vid dom och villa behålla dom i några veckor till. ^^

Det mesta är på plats nu och någon dag nästa vecka ska vi till ikea och handla lite så grejer som behövs. Fick gardinerna på plats igår så nu ser mam ju faktiskt att det bor någon här. ;b


RSS 2.0