Snart drar vi

Nu är det inte länge kvar tills jag och Fredrik flyttar! Snart kommer vi ha fullt upp med att packa ner alla dessa grejer vi har i flyttlådor. Vi har redan börjat att packa ner en del saker och idag ska vi fortsätta att packa ner sakerna vi hamdlade på ikea för ett tag sen.

Gårdagen

Det blev en mycket trevlig kväll igår på Bodensia sen hem till en av Fredriks arbetskollegor och sjunga singstar. Mamma kom och hämtade oss vid 11 tiden när jag var på topp. Kunde inte bli bättre kväll.

Rövar barn

Segt med uppdatering på sistone men ajja. Flyttade i söndags in hos Emma eftersom min kära boyfriend skulle till Gällivare och jobba. Mycket skratt, gråt, känsloprat och allt annat gorm man kan komma på. Trevligt har det då varit. Flyttade hem igår eftersom min babe blev klar tidigare än beräknat och det var super mysigt att träffa honom igen. Katterna är nu 17 och 15 veckor gamla så dom lever rövare, klättrar på allt och testar gränser HELA tiden. Det är som att ha två små barn.

Från en sak till en annan måste jag också säga att jag och Emma har också varit så duktiga så vi har dragit igång med träningen ordentligt nu. Har haft träningsvärk hela veckan av allt vi har hittat på och ännu värre lär det bli. But i like it! Då vet man att man har tagit i. :))

Nu är det glass framför en film med babe sen är det sängen näst. God natt!

Vaa?

Haha sitter hos emma, men det känns som att man är här själv. Vi satt och kollade på hundvalpar på blocket och så somnade hon, den jäveln. ^^ Haha om jag hade haft en kamera hade jag fotat henne och lagt upp bilden men tyvärr så har man ju inte det. (tusan!)

Förutom att umgås med en trött Emma idag har jag varit och kikat på systrarnas breakdance uppvisning, ätit på dagobert och myst med kissarna.

15 år igen?

Hahah nu har jag och babe kommit hem från vårat moppeäventyr!
 Ska trycka i oss nån macka och billys pizza sen blir det sängen. Ciao!

Lördag

Idag har jag spenderat dagen i Luleå med Linalajn och köpt födelsedagspresent åt babe som fyller 20 på onsdag. Fast det kanske blev lite grejer till mig också. Jag råkade köpa två linnen, en långärmad tröja, en kjol och ett hårband till mig. Ops!
Och ikväll än så läge har jag och babe hunnit grilla food och tvätta babe's bil. Blött värre men nu är den ren och fin. ;)


 


Äntligen helg

Veckan som gått har varit lite dramatisk och jag är fortfarande sjuk. Babe smittade mig, så i söndagskväll bröt det ut på riktigt och jag började må riktigt kasst. Duktig som man är (eller så skulle man nog kunna osmart) så jobbade jag måndag, halva tisdagen och torsdag. Idag och i onsdags hade man sån tur att man fick vara ledig. Skönt. Så idag passade jag på att åka till Emma så har vi suttit och snorat ikapp framför massa filmer och glass. Väldigt mysig om jag får säga det själv. Kvällen kommer nog bestå av ännu mera glass och minigolf, i guess. Nu är jag och babe iallafall hos babes pappa och jag lär väl sitta här tills jag ska iväg. Ciao!


Takemeback

Snart har man jobbat sina sista dagar på campingen och så börjar skolan snart igen. Sommarlovet har gått på snabbspolning. Ibland vill jag bara stanna upp och hinna andas. Göra alla saker jag sagt att jag ska göra, men som aldrig blivit av.


RSS 2.0