En dag i stugan

Har helt glömt att lägga upp nå bilder från förra helgen då hela familjen + Emma drog till stugan så här kommer de.

Mimmi, Emma och hunden Tyson

Emma gillar stugan

Snöiga efter all maddrass åkning

Babe och moi

Kajsa, Emma och Mimmi

Min snyggingKajsa, Emma och Mimmi på väg ner för backenJag och Kajsa, vi flyger fram!

Sällskapssjuk

Nu sitter min älsklingskille i bilen på väg till Örnsköldsvik. Han blir borta hela veckan, det kommer kännas riktigt tomt här i lägenheten. Visst har jag katterna men det är som något speciellt att laga mat med någon och bara sitta i soffan och ta det lugnt. Hade dock tänkt övertala Emma att komma och bo hos mig så jag får middags sällskap osv.

Nu däremot ska jag göra mig i ordning tills mamma kommer och hämtar mig. See ya.

Full fart

Jag har varit riktigt aktiv imorse. Klev upp klockan 7 drog på mig träningskläderna och var ute och gick i det vackra vädret i 1 timme. Duschade och gjorde mig klar när jag kom hem sen tog jag tag i disken samt stickningen som ska vara klar på torsdag. Nu är det inte länge kvar tills Emmapemma ska hämta mig och så blir det skola i nån timme eller två. Efter skolan är det järnet hem, plugga, skriva klart ansökningarna och baka en kaka. Har ont i magen så mycket jag skulle behöva hinna med. Ajja nu ska jag dammsuga. Ha en bra dag!


Min prins som jag höll på att sakna ihjäl mig efter när vi var i Egypten.
Han är världensbästa!

Trötta tjejor

Det måste se rätt roligt ut hemma hos oss just nu, både jag och Saga är så trött så vi håller på att somna vid datorn. Jag på stolen och kisse på bordet. Fredrik står i duschen och när han är klar ska vi mysa en stund framför tvn innan jag ska dejta kudden. Godnatt!

Har, gör, ska

Nu är man hemma från Egyptens underbara värme, eller ja kom hem förra onsdagen men har inte haft tid/orkat uppdatera fören nu. Jag och Fredrik har suttit klistrade vid varandra sen jag kom hem. I torsdags ville han inte ens gå till jobbet utan vara hemma med mig hela dagen. Men icke sa nicke han har jobbet och jag skolan. Det var då väldigt skönt med en kort vecka och totalt hade jag bara 3 lektioner på de där två dagarna.

Helgen spenderades på Ikea varvat med massa umgänge/madrassåkning i stugan. Inga skador blev det tack och lov däremot blev man mer eller mindre blöt men så kan det gå. Fredriks mamma och Hans har skaffat en till hund så vi åkte dit en sväng igår också och hälsade på. Usch vad söt han är lilla Harry.

Nu har jag inte tid att skriva nå mer, har väldigt mycke jag måste få gjort. Bland annat:
  • Bestämma vad jag ska presentera för företag och leta fram fakta
  • Sticka klart åremössan
  • Plugga till svenska provet
  • Skriva klart apu uppgiften som egentligen skulle vara inne för länge sen
  • Skriva klart mitt personliga brev och skicka iväg alla mina ansökningar till utbildningar och jobb

RSS 2.0